Om foto.no

Foto.no er i dag norges største nettsted for fotografi.
Vi har vært på nett siden 1996 og har over 100.000 registrerte medlemmer.
Hver måned har vi over 6 millioner sidevisninger.
7. desember 2016 lanserte vi nye Foto.no. Vi er stolte over å ha bygget Norges beste nettsted for fotoentusiaster og dette er nå videreført sammen med gründerne av FotoVideo. Vår entusiasme og enorme kunnskap om foto vil komme deg til gode.

Foto: Svein Bringsdal
F.V. Elin Sandvik, Gabriel Malka, Andreas Helgesen, Roar Sandvik, Otto Motzke, Reidar Sneisen, Bjørge Bråthen. Foran fra venstre: Siamak Pakzamir og Erik Faarlund.


Fra før har vi en lang historie som redaksjonelt nettsted, noe vi naturligvis skal videreføre.
Her kan du få et innblikk i hvordan det hele begynte:
http://web.archive.org/web/19970617085246/http://www.foto...ommen.html

Vi har beholdt det unike og redaksjonelle på Foto.no, men samtidig hentet frem godfølelsen fra FotoVideo-tiden – med butikk og nettbutikk med dyp forståelse og kunnskap om foto. Vår hovedbutikk i Barcode åpnet 1. april. Her treffer du svært kunnskapsrike og erfarne mennesker fra fotobransjen, og det er mange spennende kurs og aktiviteter.

Vår redaksjonelle hovedside vil også bli videreutviklet i tiden fremover med mye nytt og spennende innhold. De populære brukertjenestene som bruktmarked, forum og bildekritikken vil fortsette og videreutvikles. Vår redaktør, Erik Faarlund, jobbet i mange år som redaktør for fotonettstedet Akam.no og senere Fotomagasinet.no og har mye erfaring.

Foto.no ble startet i 1996 av CF Wesenberg.


Dersom du lurer på noen og/eller har kommentarer/innspill; ta gjerne kontakt med oss på info@foto.no eller telefon 46 46 24 24.


Foto.no opererer på følgende nettsteder:
www.foto.no - butikk.foto.no - www.foto.se - www.foto.as - www.kameraregisteret.no og www.kameraregisteret.com

Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu