Portfolio FAQ

Som gullmedlem på foto.no får du portfolioadressen dittnavn.foto.no. Her er et knippe spørsmål og svar som folk har lurt på....
Hvilke bilder kan jeg vise i portfolioen min?
Du kan velge om du vil la bildene som du har lagt inn på bildekritikken/galleriet være de som vises i portfolioen din eller du kan ha helt separate bilder (ikke en blanding). Som default vises bildene dine fra bildekritikken/galleriet.

Hvor mange bilder kan jeg ha i portfolioen min?
Det er ingen begrensninger på antall bilder du kan ha i portfolioen din, men om du velger å bruke bildene dine fra bildekritikken/galleriet så gjelder her de samme regler for antall bilder du kan laste opp i uken som vanlig.

Hvordan skifter jeg mellom å vise bilder fra bildekritikken/galleriet og vise separate bilder?
Din Innlogget meny->Min Portfolio->Seksjonen Bilder->Bilder som skal brukes->Velg Bruk separate bilder eller Bruk bildene mine fra Bildekritikken/galleriet. Etter at du trykker Lagre endringer vil du få opp flere valg (Mine Serier - Legg til bilde - Mine bilder) under samme seksjon i portfoliotilpasnings-skjemaet dersom du har valgt å bruke separate bilder.
Å veksle mellom Bruk separate bilder og Bruk bildene mine fra Bildekritikken/galleriet vil ikke slette noen bilder, det påvirker kun hvilke bilder som vises.

Kan jeg velge sorteringsrekkefølge på bildene?
Du kan kun velge sorteringsrekkefølge på bildene dersom du bruker separate bilder, ikke bilder fra Bildekritikken/galleriet.

Jeg har min egen portfolio på et annet nettsted, kan jeg likevel bruke dittnavn.foto.no for å videkople til denne adressen?
Ja, fra Din Innlogget meny->Min Portfolio->Seksjonen Generelt har du et valg som heter Jeg vil at adressen dittnavn.foto.no skal viderekoples til denne nettadressen: Fyll inn en fullstendig nettadresse (med http:// etc..) i adressefeltet og forespørsler til dittnavn.foto.no vil bli videkople.

Jeg vil ha svensk .se domeneadresse, kan jeg få det også?
Ja, når du har dittnavn.foto.no har du også samtidig variasjonene www.dittnavn.foto.no, www.dittnavn.foto.se, dittnavn.foto.se, www.dittnavn.foto.as og dittnavn.foto.no.

Hva betyr valgene jeg får når jeg har valgt separate bilder på min portfolio?
Mine serier
Her kan du legge til/navngi/nummerere ny portfolioserie samt legge bilder til serien.
Herfra kan du også slette eksisterende portfolioserier

Legg til bilde
Her henter du inn eksterne bilder til portfolioen, legger til info, velger bakgrunn osv.

Mine bilder
Viser oversikten 'Mine Portfoliobilder'.
Her kan du både legge til bilder fra BK/BG og fjerne de samme fra portfolioen uten at de slettes fra BK/BG.
Her kan du dessuten sortere på serie og nummere rekkefølgen på portfoliobildene.

(Opsjonen 'Bruk bildene mine fra Bildekritikken og Bildegalleriet' er selvforklarende, derfor kun bruksanvisning for 'Bruk separate bilder')

Om gullmedlemskapet mitt utløper, hva skjer med portfolioen og alle bildene mine?
Det eneste som skjer er at adressen dittnavn.foto.no ikke lenger fungerer. Om du senere ønsker portfolioen tilbake igjen så er det bare å bli gullmedlem igjen og alt er tilbake slik du hadde det sist. Vi vil periodevis slette alle bilder fra gamle portfolioer, men dette vil du bli varslet om først.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Tommy M.
Titanica Art: 450,- i året
http://foto.no/cgi-bin/bruker/membership/vismedlemsfordeler.cgi
29.7.2015
Karine T. K.
Er det gratis? Finner ingenting om priser her.
29.6.2015
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu