Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs for nybegynnere

Hos oss i skogen har en nybegynner unike muligheter til å lære dyre- og fuglefotografering, fotografering i studio med fotomodell, makrofotografering, portrettfotografering, landskapsfotografering, og bildebehandling i Photoshop Elements. Dette er et komplett fotokurs.
Kurset er for deg som har fotografert uten at du forstår hvordan kamera fungerer, eller du har kjøpt nytt kamera og vil lære fotografering med manuelle innstillinger som er basis for kreativ fotografering.

Du lærer å ta bilder av mennesker, landskap, modell i studio, fugler, dyr, makrofotografering og digital bildebehandling med Photoshop Elements.

Våre grunnkurs er bygget på visuell logikk som gjør at du raskt forstår bruk av manuelle innstillinger og opplever gleden med foto. Kamera og pc kan du låne gratis av oss. Vi som driver familiefoto.no og naturfotografen.com har lang erfaring med fotografering av barn, bryllup, modeller i fotostudio og livet i naturen hvor vi bor. Dette er kunnskaper vi gjerne deler med dere som kommer på kurs. Yngste deltaker så langt er 12 år og eldste 73 år. For at du skal få best mulig utbytte av kurset tar vi maks 6 deltakere pr kurs.

Program lørdag
Bruk av kamera med manuelle innstillinger, blender og lukker, iso, fargerom, lysmålersystem, fokussystem, bruk av blits, histogram og hvordan eksponere riktig. Etter lunsj er vi ute med praktisk foto og tema er makrofotografering, bildekomposisjon i landskap, og portrett ute. Når dagen er slutt vil de fleste være meget overrasket over egne prestasjoner. Lørdag kveld koser vi oss med god mat og har det hyggelig sammen.
Program søndag.
Praktisk fotografering i studio og ute i kamuflasjetelt. Gruppen vil bli delt slik at 3 og 3 samarbeider med veiledning fra oss. Her i skogen kan du oppleve ville dyr og fugler som er tillitsfulle, derfor vil du ikke mangle motiver når du arbeider med naturfoto i og utenfor kamuflasjeteltet. Fotostudio med modell og topp utstyr står til disposisjon, så du vil oppleve studiofotografering med full kontroll over lyset. Det er populært og morsomt, og gir deg mye kunnskap om portrett, komposisjon og lyset generelt.
Grunnleggende digital bildebehandling i Photoshop Elements er også en del av dagen, og den som ikke har arbeidet med digital bildebehandling vil oppleve utrolige muligheter på kort tid. Du låner pc av oss gratis.

Etter endt kurs kan du gjøre mye med bildene dine i Photoshop Elements på egenhånd. Du kan også leie fotostudio til fotografering av for eksempel egne barn/barnebarn.Det er mye penger spart.

Kr. 2850.- pr person inkludert fotomodell, lunsj lørdag og søndag, middag lørdag, frokost søndag og overnatting.

For påmelding, send en e-post til: post@naturfotografen.com

Mer info finner du på www.naturfotografen.com

Velkommen til to dager med gode foto og naturopplevelser hos oss i skogen.
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu