Rossnes Wildlife

Ny fotomulighet i Hordaland!
PRESSMELDING:

Rossnes Wildlife er en forening som starter opp med utleie av fotoskjul og fotosafari etter Havørn fra båt i midten av Juni.
Rossnes Wildlife kan tilby utleie av fotoskjul med plass for 4 fotografer i naturskjønne omgivelser ute ved kysten ca. 1 times kjøring fra Bergen sentrum, samt fotosafari fra båt med plass for ca. 4-5 personer. Rossnes Wildlife vil ta deg ut blant holmer og skjær for å fotografere den majestetiske Havørnen i sitt rette element.
Båtfører er en kjentmann fra område med gode lokalkunnskaper, så alt skulle være godt tilrettelagt for en fantastisk naturopplevelse og fotomulighet for alle som er glade i natur, ville dyr og fugler ute ved kysten.
Det er også et rikt fugleliv i nærområdet.

Rossnes Wildlife kan også ordne med transport til og fra Bergen sentrum.

Praktiske opplysninger:

Fotostativ er ikke egnet i fotoskjulet da det er satt opp egnete glidefester som er tilpasset de fleste kulehoder, fotografen trenger kun å ta med eget kulehode, eller Rossnes Wildlife kan fremskaffe et egnet utlåns kulehode om det er ønskelig.

Rossnes Wildlife har også et åpningstilbud som yter 50% rabatt til foto.no gull medlemmer og medlemmer av BioFoto ut juli mnd 2010

For ytterligere opplysninger ta kontakt på email: rossnes-wildlife@fotomanisk.com
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu