Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fototur til Peru og Bolivia

Hvis du vil bli kjent med Sør-Amerika så er landene Peru og Bolivia helt sentrale. Her finner du Machu Picchu, Titicaca-sjøen og verdens største saltørken. Attraksjonenen står i kø, og du skal få mulighet til både å se og ta det store bildet.
Turen til Peru og Bolivia vil ha fotografering som et viktig tema. Det skal bli rikelig med tid og muligheter til å ta gode bilder, og vi skal også snakke om foto og lære av og med hverandre.

Vi starter i Lima, hovedstaden i Peru. Vi flyr direkte videre til Cusco og får der besøke Inkahovedstaden og den glemte byen Machu Picchu. Turen går så videre til Puno og Titicacasjøen, der vi skal på båttur. Her skal vi besøke flytende sivøyer og øya Taquile der befolkningen fortsatt lever etter de gamle inkareglene: Du skal ikke stjele, du skal ikke lyve og du skal ikke være lat.

Så reiser vi videre til La Paz, den administrative hovedstaden i Bolivia. Her blir vi flere dager og få blant annet besøke Misjonsalliansens arbeid, både skoler, helsestasjon, jordbrukprosjekt og mikrokreditt.

Det blir også mulighet til å sykle ned ”Dødsveien” - en flott tur og naturopplevelse. Og turen er ikke så skremmende som den kan høres ut.

Etter noen dager i La Paz reiser vi videre til Salar de Uyuni, verdens største saltørken. Dette er et utrolig naturfenomen som ikke kan oppleves andre steder, og her finnes det et spennende dyreliv og en fantastisk natur.

Fotografering vil være tema på turen. Vi skal oppsøke fotoutstillinger og besøke fotografer. I tillegg vil vi gi tid til å ta bilder, men også vise bilder for hverandre.

Reiseleder er Arild Vik, som har fem års erfaring fra Sør-Amerika og har bodd i både Peru og Bolivia. Han kom hjem fra La Paz i Bolivia i 2010 etter å ha jobbet som utsending for Misjonsalliansen. I dag har han markedsansvaret i Ravinala Reiser, er utdannet journalist og vært en ivrig fotograf i snart 20 år.

Mer om turen på www.ravinala.no

Arild Vik - La Paz, en av verdens vakreste byer
La Paz, en av verdens vakreste byer
Arild Vik
Arild Vik - Bli kjent med Bolivia
Bli kjent med Bolivia
Arild Vik
Arild Vik -
Arild Vik

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu