Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs dyr, fugler, natur, makro, studio og photoshop for nybegynner

Hos oss i skogen har du unike muligheter til å lære dyre- og fuglefotografering, fotografering i studio med fotomodell, makrofotografering, portrettfotografering, landskapsfotografering, og bildebehandling i Photoshop. Dette er et komplett fotokurs i skogen der dyr og fugler lever
Fotokurset er for deg som er nybegynner eller har fotografert uten at du forstår hvordan kamera fungerer. Med våre metoder kan du enkelt lære manuelle innstillinger som er grunnlaget for kreativ fotografering inne og ute i naturen. Du lærer å ta bilder av mennesker, landskap, modell i studio, fugler, dyr og makrofotografering samt digital bildebehandling med Photoshop Elements. Digital speilrefleks, stativ og diverse optikk kan du låne gratis hvis du ikke har selv. Våre grunnkurs er bygget på visuell logikk som gjør at du raskt forstår bruk av manuelle innstillinger og opplever gleden med foto etter noen timer på kurset. Praktiske oppgaver tar deg steg for steg frem til flotte bilder i naturen og i studio. Et fotokurs hos oss i skogen er en opplevelse de fleste ikke glemmer, og et fotokurs som inneholder naturfoto må foregå der dyr og fugler lever hvis deltakere skal få optimalt nytte av kurset. Maks antall pr kurs er 6 stk.

Program lørdag:
Du lærer alt som er nødvendig for å bruke kamera med manuelle innstillinger som bruk av blender og lukker, iso, hvit balanse, skarphet, fargerom, lysmålersystem, fokussystem, bruk av blits, histogram, hvordan eksponere riktig og korrigere når kamera måler feil. Valg av objektiver er også tema. Etter lunsj er vi ute med praktisk makrofotografering, bildekomposisjon i landskap, og portrett ute. Når dagen er slutt vil de fleste være meget overrasket over egne prestasjoner gjort helt manuelt med kamera. Lørdag kveld koser vi oss med god mat og sosialt samvær.

Program søndag:
Praktisk fotografering i fotostudio og ute i kamuflasjetelt. Her i skogen kan du oppleve ville dyr og fugler som er tillitsfulle, og derfor vil du ikke mangle motiver når du sitter i kamuflasjeteltet som en profesjonell naturfotograf. Du får flotte bilder, og telelinse og stativ låner du gratis av oss hvis du ikke har det selv. Fotostudio med modell og topp utstyr står til disposisjon. Det er populært og morsomt, og det gir deg mye kunnskap om portrett, komposisjon og lyset generelt. Grunnleggende digital bildebehandling i Photoshop Elements er også en del av dagen, og den som ikke har arbeidet med digital bildebehandling vil oppleve utrolige muligheter på kort tid. Etter endt kurs kan du gjøre mye med bildene dine i Photoshop på egenhånd. Du låner pc av oss gratis. Vi er kanskje alene om et så variert tilbud. Søndag kveld reiser du hjem med bilder du virkelig kan være stolt av, og som fortjener en plass på veggen. Dato for flere kurs finner du på vår hjemmeside.

Kurset starter lørdag kl 1100, og vi avslutter ca kl 1700 søndag. Da er de fleste slitne, men fornøyde etter mange timer bak kamera. Til oss er det kun 90 minutter med bil fra Oslo, 2 timer fra Skien, og 1 time fra Hønefoss.

Pris: Kr 2750,00 pr person inkludert kursmateriell, modell, lunsj lørdag og søndag og middag lørdag. Vi kan ordne rimelig overnatting, ta kontakt.

Send oss en e-mail for påmelding. Velkommen til oss i skogen. Mer informasjon om oss og våre fotokurs finner du på vår nettside http://www.naturfotografen.com/
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu