Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs - Natur og Landskap

Bli med på et litt annerledes kurs i fotografering av natur og landskap, der målet er å sparke i gang inspirasjonen og kreativiteten, og kanskje få mange nye ideer. Lær deg å tenke nytt og se verden på en litt annen måte.
Bli med til naturperlen Jeløya, med alt fra røff lavastein til trolsk eventyrskog på ett og samme sted. Vann og siv. Fine strender. Steingjerder og flotte alléer. Sjarmerende bygninger. Og verdens beste kringle på Galleri F15.

Kurset passer for alle fotoentusiaster som vil lære mer om fotografering av landskap og natur. Både de som føler seg som ferske nybegynnere, og de som allerede kan en del men vil ha påfyll for å bli enda bedre.

Fullstendig kursinformasjon finner du ved å klikke her.

Kursholder og fotograf Eivind Røhne har i en rekke år holdt fotokurs og workshops for både private, næringslivet og utdanningsinstitusjoner. Han er offisiell norsk Fujifilm X-Photographer, og har lang og solid erfaring innenfor fotografering, lyssetting og etterarbeid. Han jobber bl.a. med mote, portretter, interiør og arkitektur for reklame- og redaksjonell bruk. I tillegg har han skrevet inspirasjons- og læreboken "Fotoglede - slik tar du bedre bilder".

For påmelding send mail med navn og mobilnummer til images[alfkrl]beyondtheice.no

Hilsen fotograf Eivind Røhne
Tlf: 90658290

Klikk her for Eivind Røhne sine websider.

Klikk her for Eivind Røhne sin fotoblogg.
Eivind Røhne - Smooth
Smooth
Eivind Røhne
 - The Flasher
The Flasher

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu