Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

this must be the place - Bärbel Praun

sans er stolt av å kunne presentere en soloutstilling av den tyske fotografen Bärbel Praun sine drømmeaktige sort-hvitt arbeider i Oslo denne våren.
this must be the place
Bärbel Praun (DE)
Åpning 8/4 fra 18 – 21
Åpent 9/4 – 16/4 fra 12 – 16
Galleri Storck, Bjerregaardsgate 29c
Facebook-event

this must be the place er en personlig undersøkelse av land, sted og hjem, som beskriver en utforskning og fortolkning av landskap, ledet av intuisjon og følelser. Kunstneren, som ikke har bodd og jobbet på ett sted lenger enn noen måneder over de siste par årene, har derfor spurt seg selv noen spørsmål om hjem, opphav, minner og identitet: hvordan blir et sted til? Ved å impregnere det med følelser, behov, vaner? Har konseptet hjem fortsatt en betydning i en verden hvor land gror sammen, grenser forsvinner, og med hastigheten og frekvensen vi reiser fra sted til sted i?

Bärbel Praun, født i 1978 i sør-Tyskland, studerte fotografi & media ved University of Applied Sciences Bielefeld mellom 2000-06. Hun bor overalt og ingensteds (for øyeblikket i Wien). Hun har hatt residencies i Østerrike og Luxemburg (2012), Finland (2013), Litauen (2014), Sveits (2015) og i Portugal (2016/17). Solo- og gruppeutstillinger i blant annet Tyskland, Østerrike, Luxemburg, Nederland, Belgia, Slovenia, Sveits, Latvia og Litauen. Hennes første bok, this must be the place, kom ut i 2015 i en håndlagd edisjon på 50, med tekster fra Paola Paleari og Jana Duda.

sans er et nyetablert mobilt pop-up fotogalleri i Oslo. Med fokus på samtids fotokunst, ønsker vi å vise frem arbeider fra fremadstormende internasjonale kunstnere gjennom en løpende serie pop-up utstillinger og små publikasjoner. www.sansoslo.com
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu