Nye gamle ansikter på Foto.no

Vi har utvidet staben med 5 personer for å forberede oss til å åpne den store butikken i Barcode i slutten av mars. Selv om de er nye hos oss, er de ikke nye for oss, og det er kjente fjes for mange.
Det er ingen hemmelighet at de nye kreftene som har kommet inn i Foto.no tidligere har jobbet i FotoVideo, og senere i den svenske butikkkjeden som overtok. Det gjelder også fire av de fem nye. Vi er så heldige å ha fått tak i fire personer vi trenger, og ønsket oss.

De fire er Bjørge Bråthen, tidligere daglig leder i FotoVideo og Scandinavian Photo samt Siamak Pakzamir, Reidar Sneisen og Gabriel Malka, som alle har gjort en formidabel innsats i butikken der, og nå er klare til å bygge en ny butikk fra bunnen av sammen med oss.

Femtemann på laget – som på ingen måte er femte hjul på vogna, er videoguruen, Linus Börjes, som noen av dere kanskje har møtt på Interfoto tidligere.

Med den staben vi har nå, tror vi at vi besitter den kompetansen vi må ha for å både starte butikk, drive butikk, yte skikkelig kundeservice og gi kvalifiserte råd på de fleste områder og nivåer – innen fagfeltet vi jobber med i hvert fall.

Linus Börjes
Linus tiltrer, litt forsiktig, i tiden framover, og begynner fulltid fra 1. august. Han liker å brygge øl, spille gitar og fotografere sin nyfødte datter, men først og fremst er han opptatt av video og foto. Han kommer fra Interfoto, der han har jobbet med å utvikle videoavdelingen siden 2012. Det Linus ikke kan etter 5 år som selger der, 4 år på Lyd- og bildeproduksjon på Universitetet i Dalarna og et liv med video som lidenskap, er det kanskje ikke så viktig å kunne.

Gabriel Malka
Gabriel er lett gjenkjennelig på sitt fantastiske franske tonefall, og et kjent fjes for de som har frekventert fotobutikker i Oslo. Han har vært i bransjen i en mannsalder og er antakelig en av de flinkeste i Norge til å sette seg inn i kundens situasjon og avdekke behov for å finne de riktige løsningene.

Hvis du spør Gabriel hva han liker best, vil han kanskje svare «selge fotoutstyr».

Når han ikke er på jobb, finner du ham enten på trening, i godstolen med en god bok og litt musikk, eller med gitaren i fanget. I hvert fall hvis det ikke er fotball på TV.

Gabriel har kone, to barn og to barnebarn.


Siamak Pakzamir
Siamak har jobbet mange år som bryllupsfotograf, men er også opptatt av arkitektur, natur, komposisjon, filosofi og historie.
Siamak er tøff når det trengs, men er en varm og omsorgsfull person. Så hvis du behandler ham pent, gir han mye tilbake. Han elsker å dele av kunnskapen sin, og den er det mye av, både innen foto og video, og en hel rekke andre felt, som kanskje er mindre relevante for jobben hans. 20 år i bransjen og stort personlig engasjement gir et solid grunnlag.

På fritida kan du også finne ham på trening, eller mens han koser seg med en god film. Han liker dessuten å spill fotball og musikk. Siamak har kone og to barn.


Bjørge Bråthen
Bjørge er født med en far som var fotograf, og har vokst opp bak disken i en fotobutikk. Så mens klassekameratene hans spilte fotball ble Bjørge opptatt av foto og butikk i stedet.

Bjørge har blant annet hatt ansvaret for å bygge opp Click-kjeden i Norge, og rakk en tur innom Mine Bilder (digital bildeproduksjon) før han begynte hos FotoVideo i 2004.

Med kone og fire barn sliter Bjørge med å fotografere så mye annet enn familien. Men han koser seg når kan stå med en 70-200mm og ta bilder av barna som spiller håndball. Vi rundt ham vet ikke helt når han får tid til det, for han er mer på jobben enn hjemme, men det er vi bare glade for.

Bjørge er genuint opptatt av at alle rundt ham skal ha det bra, og selv om han av og til prøver å gi inntrykk av det motsatte, vet vi at han bare tøyser. Det han derimot ikke tøyser med er struktur og orden.
– Visse ting er for alvorlig til å spøke med, sier Bjørge.


Reidar Sneisen
Reidar har vært i bransjen siden år 2000, og vært butikksjef hos FotoVideo og mye annet rart. Han liker å reise så langt han har råd til, og er opptatt av jakt og friluftsliv. Reidar er dessuten en pasjonert fluefisker. På direkte spørsmål innrømmer han at han tar mest småfluer, med stang.

Når han fotograferer er det naturligvis mye natur, landskap og makro, men mennesker opptar ham også.

I butikken finner du ham ofte opptatt med å rydde og gjøre det fint rundt seg, men det er lov å forstyrre ham allikevel. Han er alltid på plass når vi trenger ham (slik som nå), og er en veldig hyggelig og real person.

Nå er vi en gruppe mennesker som alle er klare til å gi av seg selv, faglig og personlig for å bygge en flott fotobutikk du ikke finner maken til og en redaksjonell nettside for alle fotointeresserte. Målet vårt er å kunne tilby alle kunder personlig service, faglig kompetanse og en hyggelig opplevelse.

Om vi får det til, ja det får du avgjøre selv.
Foto: Otto Motzke - F.v: Reidar, Gabriel, Bjørge og Siamak. Linus var dessverre ikke til stede da bildet ble tatt.
F.v: Reidar, Gabriel, Bjørge og Siamak. Linus var dessverre ikke til stede da bildet ble tatt.
Foto: Otto Motzke
Foto: Roger Brendhagen - Så da legger vi inn et eget bilde av Linus.
Så da legger vi inn et eget bilde av Linus.
Foto: Roger Brendhagen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Jostein S.
FLOTT
Veldig bra dette her

Jostein Seljehaug
23.3.2017
Bendek M.
All mulig lykke til !
Gabriel har mang en gang fått meg til å bytte mye penger med bra utstyr som har gitt mye glede !!
3.3.2017
Bård Ivar F.
Trivelige fjes som har fått meg til å åpne lommeboken....flere ganger :-)
2.3.2017
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu