Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Bildebehandling med Adobe Lightroom

Lær bildebehandling med Adobe Lightroom av Øyvind Martinsen og Zizza Gordon på et kurs med maks. 8 deltagere.
Kurs i Adobe Lightroom
Dato: 2-4 februar 2018
Tider:
Fredag fra kl. 18 til 21
Lørdag og søndag fra kl. 09 til 16 begge dager.
Sted: Galleri Saivo,Tørkoppveien 10, 1570 Dilling i Rygge, Østfold
Maks 8 deltagere.
Instruktører: Øyvind Martinsen og Zizza Gordon
Påmelding til oyvind@martinsenvisions.com
www.martinsenvisions.com

På dette 3 dagers intensive kurset vil du lære et fundamentale i Adobe Lightroom, og du vil bli en ekspert i å organisere, fremkalle og arkivere gjennom nøkkelord, metadata og samlinger. I filmens dager kunne vi kjøpe forskjellige farge og svarthvitt filmer med forskjellige kvaliteter. I dag kan vi fremkalle de digitale RAW-filene opp i mot hvilken som helst av de gamle film typene. Du vil lære å importere både nye og gamle bilder inn i lightroom-katalogen, med fokus på en god arbeidsflyt. Du vil lære optimal fremkalling og forbedring av dine bilder, og også optimal eksport av bilder til forskjellig bruk som print, til internett, eller til klienter.

Av kvalitetshensyn er antall deltagere på dette intensive kurset lavt med maks 8 deltagere, og vi kan fokusere på hver enkelt deltagers individuelle behov i arbeidsflyten.
Kurset holdes i vårt eget kurssenter og galleri i Rygge. Hver deltager må ta med en samling med bilder (RAW-filer) som du skal arbeide med gjennom kurset.

Kurset passer for både amatører og proffer og vi jobber oss sakte, men sikkert gjennom hvert steg i opplæringen, og vi kan hjelpe alle deltagere både i en-til-en undervisning og felles undervisning. Denne undervisningsformen er mye bedre enn om du er på et seminar med alt for mange deltagere og med altfor kort tid. Vårt mål er at du skal lære deg Adobe Lightroom raskere og lettere enn du vil gjøre på egenhånd.

Under kurset arbeider du på din egen laptop med ditt eget Adobe Lightroom program installert og du arbeider med dine egne bilder enten det er landskapsbilder, portrett, dokumentar, makro, eller dyreliv.

Påmelding til oyvind@martinsenvisions.com
www.martinsenvisions.com
Øyvind Martinsen - Kurs i Adobe Lightroom
Kurs i Adobe Lightroom
Øyvind Martinsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu