Endringer på nettsidene til Foto.no

Vi gir deg bedre oversikt over hva Foto.no kan tilby.
Nettsidene til Foto.no ble utviklet lenge før vi startet butikk og mange av de andre aktivitetene vi har drevet med de siste årene. Det kan derfor være litt vanskelig å få oversikt over hva vi kan tilby.

Det forsøker vi å gjøre noe med, og om noen dager åpner vi en portal, så når du går til hovedsiden vår, møtes du ikke lenger av den vanlige forsiden, men av en litt mer moderne side med gode lenker til både medlemssidene og dens tjenester, men også butikken, naturligvis, kurssider, aktivitetskalender, fotopodden og mye annet.

Den nye forsiden vil gjøre det lettere å finne fram på sidene våre, samtidig som de bakenforliggende sidene fortsatt er der som før. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av denne portalen, vil du finne de gamle sidene på fokus.foto.no, mens butikken vil være som før, på butikk.foto.no.

Endringene trer i kraft den 10. desember og er altså ikke annet enn en samleside for de to sidene vi har i dag. Dette sammenfaller også med at vi innlemmer Interfotos nettbutikk i nettbutikken til Foto.no, slik at vi har en felles nettbutikk. Det vil gjøre det enklere å handle på nett, og gi bedre vareutvalg og lagerbeholdning.

Oppdatering: Vi har akkurat bestemt oss for å vente med portalen til over nyttår. Men sammenslåingen av nettbutikkene går som planlagt 10. desember.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Erik F.
Ja, alt det gamle blir som før, men vil ikke lenger ligge direkte på Foto.no.

Jeg har fått beskjed om at vi venter med implementeringen til over nyttår, så artikkelen var visst litt prematur.
5.12.2019
Pål M. S.
Fint med fornying, og jeg leser ut av artikkelen at bildekritikk og forum blir som før. Eller.....
5.12.2019
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu