Høstmessen på nett og i butikken

Til årets høstmesse her på Foto.no har vi tatt spesielle smittevernhensyn. Alle arrangementer i butikken blir derfor strømmet direkte, og tilbudene gjelder naturligvis både i de fysiske butikkene og på nett.
Vi sparker i gang høstmessen, her på Foto.no, mandag 21. september. I et forsøk på å tilby mest mulig til flest mulig og samtidig ta alle nødvendige smittevernhensyn, vil alle arrangementer på årets høstmesse bli strømmet i sin helhet. På den måten kan alle få med seg det de ønsker. Hvis du ikke har anledning til å følge foredragene direkte, vil de aller fleste bli liggende tilgjengelig en tid etter at de er strømmet. Hvor lenge vil variere litt fra foredrag til foredrag, og være opp til foredragsholderen.

Workshops kan vi naturligvis ikke tilby over nett, så til dem må du melde deg på og møte opp fysisk.

I motsetning til vårmessen, der vi måtte avlyse alle fysiske arrangementer, har vi nå mulighet til å holde dem med et begrenset publikum og strenge smittevernregler. Vi setter derfor opp arrangementer som vi pleier, men det vil være færre plasser enn vanlig, så vær tidlig ute med påmelding dersom du vil være fysisk til stede. Til de mest populære arrangementene har vi reservert auditoriet, så vi kan ta inntil 40 gjester samtidig.

Vi har hentet inn en del spennende norske fotografer som skal være med å gi inspirasjon og nye ideer til alle. Morten Rustad, kjent for sine fantastiske time-lapse-videoer vil fortelle oss mer om dette og om hvordan vi kan gjøre det selv. Vi får møte motefotograf Fred Johnny, det blir portfoliosamtale med CYAN, workshops med blant andre Jon Klasbu og Svein Bringsdal og mye mer. I tillegg vil ha samtaler om ulike temaer og det komme leverandører som viser fram spennende nytt og svarer på intrikate spørsmål fra publikum.

Arrangementene blir holdt i butikken i Bjørvika, mens tilbudene gjelder også i butikken på Skøyen (Interfoto) og på nett.

Fullt program vil bli sendt ut på nyhetsbrev 14. september, og tilbudene vil offentliggjøres 20. september.
Så husk å melde deg på nyhetbrevet så du alltid er oppdatert med siste nytt.

Messen går av stabelen 21.-26. september. Tilbudene vil gjelde fra og med søndag 20. til og med mandag 28.

Hjertelig velkommen.
 -
 -
Vi skal ha fysiske foredrag og samtaler.
 -
Og alt som er mulig å strømme vil bli strømmet og lagt tilgjengelig på nett.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu