Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Vinterland Vesterålen – workshop i kreativ naturfoto

Har du lyst til å utvikle deg kreativt innen naturfotografering? Føler du at du har gått deg fast i et spor med tanke på hvordan du fotograferer i naturen? Gjennom denne workshopen kan du få ny inspirasjon og lære nye måter å fotografere på. Målet er å gi deg inspirasjon og kunnskaper som du kan bruke til å utvikle din personlige fotografiske stil – og skape grunnlag for spennende fotografiske opplevelser i fortsettelsen. [Bleik på Andøya i Vesterålen, 10.–14. februar 2021.]
Kystlandskapet på Bleik i Vesterålen byr på mange spennende fotomuligheter. Sammen med naturen i området skal vi skape inspirasjon til å søke nye uttrykk og jobbe med kreative teknikker innen fotografering.

Jeg ønsker å inspirere deg, gi deg muligheten til å se landskapet på en ny og kanskje uvant måte. Her ligger dine muligheter til å flytte egne grenser og kanskje se og utvikle din egen stil tydeligere. Du får rikelig anledning til å bevege deg utenfor og innenfor fokus – og utenfor etablerte rammer for naturfotografi. Det første steget inn i den kreative flytsonen er å bevege deg ut av din egen komfortsone og bryte innarbeidede vaner og forestillinger om hvordan et fotografi bør se ut.

Å LÆRE Å SE

Den viktigste ferdigheten som trengs for å skape spennende naturfotografier er evnen til å se. Å se det andre går rett forbi – og ta bilder som vekker interesse. Dette kurset passer for alle som ønsker å utvikle seg kreativt innen naturfoto – og lære hvordan du skaper bilder som skiller seg ut fra mengden. Jeg ønsker å trene blikket ditt, utfordre deg til å bli enda flinkere til å observere naturen i smått og stort – og lære om hvordan du bruker virkemidler som lys og komposisjon. Kurset er lagt opp til at du kan velge om du vil bruke mobilkamera eller vanlig digitalt kamera (kompaktkamera, speilløst kamera eller speilrefleks) – eller om du vil bruke begge deler. Som deltaker oppfordres du til å søke veiledning aktivt under de praktiske øktene på kurset, slik at du får læring ut fra dine egne forkunnskaper.
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu