Favoritter fra Bildekritikken

Det var en mørk og stormfull natt …
I vår populære serie, Favoritter fra bildekritikken, plukker jeg selv ut en av mine favoritter fra den siste uken på bildekritikken.

Denne uken er det Roar Brødsjø som har tatt et meget dramatisk bilde av himmelen. Jeg synes at lyset og kontrastene er veldig flotte i dette bilde, og de skrå linjene som forsterkes av fuglene gir en fin komposisjon.

Han sier at bildet er tatt hjemmefra, og det passer jo bra i disse dager. Lyset øverst kan jo også gi håp om lysere tider, som fuglene beveger seg mot.

Selv har Roar dette å si om bildet: Et av ti bilder fra verandaen mens været tok en overraskende vending og gikk fra solskinn til skybrudd i løpet av minutter. Fantastiske kontraster åpenbarte seg, bare velge og vrake.
Denne versjonen er blant fire med fugler involvert og som jeg syns inneholdt den beste fortellingen. Har alltid vært fasinert av dette med å trigge folks nysgjerrighet. At et foto ikke nødvendigvis kun er en avbildning. Men også inneholder noe som legger til rette for undring og refleksjon. Og dermed lever videre i betrakters indre.

Fotoet er et utsnitt og kun etterjustert med litt kontrast i Photoshop.
Kamera: Fujifilm X10


Klikk her for å se bildet i bildekritikken

Eller gå hit for å se alle de siste bildene som er lagt inn

Foto: Roar Brødsjø - Grenseløs
Grenseløs
Foto: Roar Brødsjø
Klikk på bildet for å se det i større versjon.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
jon b.
Fortjent Roar!
Jon
23.11.2020
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu