Fotoskrivere med Megatank

Nå kommer skrivere med blekktanker også som fotoskrivere. Det gir kraftig reduserte utskriftskostnader ved store volumer.
Det er noen år siden det kom konsumentskrivere og kontorskrivere med påfyllbare blekktanker. Det gir lavere driftskostnader hvis du har et visst volum på utskriftene dine.

Til nå har dette vært fargeskrivere med 4 farger og dermed litt begrenset bildekvalitet. I dag lanserer Canon Pixma G550 og G650, som øker antall farger til seks, og dermed gir høyere bildekvalitet. Det er fortsatt ikke skrivere som gir utstilloingskvalitet, men vi lander på en kvalitet som er god for hjemmebruk, gaver til venner og familie og slike ting. Hvis du liker å skrive ut mye bilder, vil dette bli en rimeligere løsning enn med en tradisjonell fotoskriver.

Når du kjøper blekk, kommer det på små flasker som du setter mot blekktanken i skriveren og fyller over. Det går ikke an å fylle feil farge i feil tank, og det skal ikke kunne bli noe søl, så det er raskt og enkelt og gir mindre avfall.

Med sjeldne mellomrom må du bytte skrivehode og kjøpe ny vedlikeholdstank, men det blir likevel mye rimeligere enn slik det er i dag der du bytter skrivehoder hver gang du bytter patron.

De to modellene skiller seg fra hverandre ved at G650 er en mulitifunksjonskriver med skanner og kopieringsfunksjon, mens G550 kun er en skriver.

Prisene blir veiledende 2999,- og 2499,-. Prisen på en flaske med blekk blir ca 176 kroner. Begge blir tilgjengelige i juni.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu