Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fokus Fotoklubbs 20-års jubileumsutstilling

Fokus Fotoklubb i Kristiansand er 20 år og viser fram det beste de har å by på.
Utstillingen åpner i dag, 18. juni, og står fram til 29. juli i Kristiansands bibliotek. Den viser bredden av bilder medlemmene har tatt gjennom disse 20 årene. Utstillingen vil kunne være til stor inspirasjon for alle fotointeresserte, og til glede for alle besøkende.

Fotoklubben er aktiv, og har interessante tilbud til alle med interesse for fotografering.

Slik presenterer de seg selv:

Formålet med klubben er å fremme interessen for fotografering som uttrykksmåte og kunstform, og vi legger stor vekt på inspirasjon og kunnskap. Vi lærer av hverandre, og deler villig kunnskap medlemmene imellom. Det sosiale er også en viktig del av klubbens virksomhet.

Siden starten har vi vokst til rundt 50 medlemmer fordelt i alder fra ungdom til pensjonister, og nivået spenner fra nybegynnere til erfarne fotografer med heder fra internasjonale konkurranser. Vi dekker et stort spekter innenfor sjangere innen foto.

Det er ingen krav til utstyr, det viktigste er interessen for fotografering. Vi har medlemmer fra Mandal i vest til Kristiansand i øst. Vi møtes hver 14. dag i vårt lokale på Brennåsen for å lære og inspirere hverandre. Vi inviterer også andre til å ha foredrag og arrangerer workshops. Vi har også eget studio, som står til disp for medlemmene, noe som er et populært tiltak. Der har vi også egne kvelder, der vi lærer av hverandre, alt fra lyssetting til posering. Vi har også egne kvelder, der vi møtes for å lære etterbehandling og andre tekniske aspekter med foto.

PS. Vi tar gjerne mot nye medlemmer, så bor du i distriktet, er du velkommen til og ta kontakt. Info i link under.

For mer informasjon, se klubbens hjemmeside.

 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu