Favoritter fra bildekritikken

Jeg klarte ikke å bla meg forbi dette bildet. Det er litt vanskelig å si nøyaktig hvorfor, men det var en opplagt favoritt denne uka.
Jeg pleier å bestrebe meg på å velge en ny fotograf hver uke, så flest mulig får vist fram sine flotte bilder. Denne uka har jeg gjort et unntak. Jeg bladde gjennom denne ukas nye bilder i bildekritikken, og stoppet opp ved «A songbird» av Igor Kostin, og klarte ikke å legge det fra meg.

Bildet er fullt av følelser, drømmer og tidløse eventyr. Det er en slags mystisk forbindelse mellom jenta og de svarte fuglene. Hun konsentrerer seg om noe, eller søker etter noe langt inni sjela. Uskarpheten bidrar til inntrykket av drøm og eventyr, og beskjæringen gjør at det kan se ut som hun står i vannet, eller svever hun over?

Dette sier Igor selv om bildet: Dette bildet kalte jeg i hodet mitt «A songbird» da jeg ble inspirert av sangstemmen til yngste datteren min Linnea da vi kjørt i bil til sommerferiested.

Jeg har to døtre og begge er flinke foran kamera. Bildet ble tatt under portrettfotografering. Da jeg plasserte dem på en liten steinhaug omringet av vann med flotte fjellet i bakgrunnen. Dette er tatt i Sørfold.
Så under redigering «dukket» det opp fugler og litt uklarhet for å skape bevegelsen.

Klikk her for å se bildet i bildekritikken.

Eller gå hit for å se alle de siste bildene som er lagt inn.

Alle medlemmer på Foto.no kan laste opp bilder og kommentere i bildekritikken. Det koster ingenting å bli medlem
Foto: Igor Kostin - A songbird
A songbird
Foto: Igor Kostin

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Pål M. S.
All ære til Igor, og velfortjent oppmerksomhet. Har også lagt merke til dette, men også bitt meg merke til et annet i samme "serie"

http://fokus.foto.no/bildekritikk/bilde/1137266-stay?bruk...geoffset=0

Det klarte ikke jeg å legge fra meg:-)
23.7
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu