Er du klar for høstmesse? Det er vi.

Fra mandag 18. oktober blir det full fart med foredrag, workshops, kurs, tilbud, leverandører i butikken og mye liv.
Tradisjonen tro, sparker vi i gang en skikkelig høstmesse.

Vi har et variert program med kjente navn som Johnny Haglund. Jonas Bendiksen kommer og snakker om prosjektet rundt Book of Veles (les mer om det her). Vi lærer deg å printe, vi hjelper deg å velge kikkert, vi snakker litt om Leica, vi har fotoutstilling og til og med en filmpremiere.
Fullt program finner du her.


I år er det litt lettere å få deltakerne til å komme til oss å gjøre dette fysisk. Vi vil likevel strømme så mye som mulig, til glede for de som ikke kan komme til oss. Det er også noen foredrag som vil foregå kun digitalt, da reiser fra utlandet har vært veldig krevende.

Men ingen messe uten messetilbud. Vi har en liste på over 1000 linjer med produkter på tilbud. Så finner du ikke noe du ønsker deg her, er det ikke vår skyld :-)

Prisene finner du i nettbutikken når messa nærmer seg, og gjelder fra lørdag 16. oktober kl. 16.00, til og med mandag 25. oktober. De gjelder både på nett og i butikk.

Har du intrikate spørsmål, vil representanter for leverandører og produsenter være til stede i butikken for å svare så godt de kan, og vi faste i Foto.no står selvfølgelig også til disposisjon hvis du lurer på noe.

Så kom innom oss i Bjørvika hvis du har anledning, eller følg oss på nett, og bli inspirert eller litt klokere, eller bare spar litt penger. Velkommen er du uansett.
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu