Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

A state of Flux

Avgangsutstilling for fotojournaliststudentene ved Oslo Met åpner 25. mai
Fotojournaliststudiet ved Oslo Met er et omfattende Bachelorstudium med internasjonalt samarbeid med fotojournaliststudenter i Nepal og Bangladesh. De jobber på prosjekter med samme tema, noe som gjør at man kan sammenlikne likheter og forskjeller mellom hvordan studenter fra ulike land jobber med samme prosjekt.

Denne gangen fikk ikke studentene reist til Nepal, men måtte holde seg i Europa. Likevel har det blitt mye spennende utav det. Resultatet er blant annet en bok med ett bind for hvert land.

Men i morgen, onsdag 25. mai, kl. 14.00 åpner avgangsutstillingen for de norske studentene. Den skulle egentlig vært på DOK 22 i Fredrikstad, som ble avlyst i år igjen, dessverre. Derfor er den i stedet i Oslo Mets lokaler i Oslo.

Vi har snakket med en av avgangsstudentene, Iver Åse, som kan fortelle at både bok og utstilling gjennomføres av studentene selv, som en øvelse i entreprenørskap som en del av studiet. De må organisere alt fra finansiering til innhold, lokaler og alt som hører med.

-Til høsten skal utstillingen vises på Nordic Light i Kristiansund 26.-30. oktober, og vi ønsker å vise den på flere festivaler i høst, sier Åse, og forteller at de har produsert bildene på et materiale som er mye lettere å flytte på enn tidligere, så det enkelt å vise dem på forskjellige steder i Landet.

Vi jobber med å få til en utstilling hos Foto.no i Bergen etter sommeren.

Utstillingen henger til en gang uti juli. Eksakt dato er ikke satt ennå. Du finner den hos Oslo Met i Pilestredet 48 i Oslo.
___________________________________
Her finner du boka i nettbutikken.
Foto: Farjana Islam -
Foto: Farjana Islam
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu