Så var Månedens bilde i gang igjen

Godt nyttår til alle. Finn fram eller ta noen fantastiske bilder av Vinterlys, og kanskje er det du som vinner gavekort på 2000 kroner.
Nytt år, nye muligheter.
Vi sveiver i gang Månedens bilde som før. Temaet er Vinterlys, og du kan sende inn bilder til og med 12. januar. Etter det begynner avstemningen.

Det er mulig vil gjør noen endringer i konkurransen om ikke så lenge, så har du innspill til hvordan det bør være, så kommenter denne artikkelen, eller send meg en epost til erik@foto.no

Førstepremien er, som vanlig, et gavekort på 2000 kroner.
I tillegg trekker vi en tilfeldig deltaker - enten som har deltatt med bilder eller avgitt stemme, som får et gavekort på 500 kroner som takk for innsatsen.

Det er bare medlemmer på Foto.no som kan delta, men det er lett å bli medlem, og helt gratis er det også.


Bildene skal ikke være merket med fotografens navn. Vi ønsker heller ikke bilder som ligger ute på Foto.no, da det gjør det lett å identifisere fotografen. Vi godtar ikke bilder som tidligere har vært blant topp 10 i Månedens bilde her på Foto.no. Dette har det vært syndet en del med i senere tid, og vi kommer til å bli flinkere til å diskvalifisere bilder som ikke skulle vært med.

Her finner du konkuranserregler og kan laste opp bilder.
Foto: Thorbjørn Sefland -
Foto: Thorbjørn Sefland
Vinner av Vinterlys, januar 2022.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
SveinM M.
Og vinnerbildene er???? ;)
26.1.2023
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu