Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop på Hornøya

Opplev fantastiske Hornøya minutt for minutt med ditt eget kamera! Gjennom en 4 dagers workshop får du anledning til å fotografere fuglelivet på Hornøya – Norges østligste punkt. Hornøya er kjent for mange gjennom TV-serien fra øya og er et av Europas mest fantastiske fuglefjell som er lett tilgjengelig. Nå kan du bli med på en fotoworkshop for du selv får besøke øya og lære mer om fotografering. [Hornøya/Vardø, 30. mars –2. april 2023].
Hornøya har en av landet største sjøfuglkolonier og i mars er det er yrende liv på øya. Alke, lomvi, krykkje, lunde, polarlomvi, storskarv, teist og toppskarv hekker på øya – i alt flere titusener av individer. En naturopplevelse av de store!

Denne workshopen er noe mer enn en guidet tur – dette er et opplegg for deg som er fersk innen fuglefotografering og ønsker å lære om kamerainnstillinger og hvordan du ellers jobber for å få de bildene du ønsker av både fuglelivet og naturen på Hornøya. Du får tett oppfølging fra instruktørene underveis. Deltakere som ønsker å arbeide mest på egen hånd står naturligvis fritt til å gjøre dette.

For at oppholdet under workshopen skal bli mest mulig komfortabelt, bor vi på Vardø Hotell hvor vi også spiser frokost og middag. Vi har tilgjengelig møterom for felles undervisning og arbeid med bilderedigering. I tillegg til at du får veiledning i fotografering i felt, vil du også få undervisning og veilending i arbeid med Lightroom, Photoshop og evt andre bilderedigeringsprogrammer.

Mer info og påmelding:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2023/3/workshop...-mars-2023
©Bjørn Joachimsen - Workshop på Hornøya
Workshop på Hornøya
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Workshop på Hornøya
Workshop på Hornøya
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Workshop på Hornøya
Workshop på Hornøya
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu