Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Opplev Kroatia med kamera!

Fotoworkshop i Kroatia: Bli med og opplev Kroatias middelalderbyer, gateliv, kulturminner, arkitektur og natur gjennom en 6 dagers workshop. Du får bli med til flere av de fineste fotostedene i Kroatia og får tett oppfølging slik at du kan utvikle deg videre innen fotografering. Målet er å inspirere deg til å ta mer spennende reisebilder og trene blikket ditt til å se motiv og fotomuligheter på nye måter.
Du vil få oppleve at reisefotografering kan være virkelig spennende! Gjennom å jobbe sammen i gruppa kan du få inspirasjon til å se fotomulighetene på nye måter og lære om hvordan du bruke kamerainnstillinger optimalt i ulike situasjoner. Dette er en workshop som først og fremst er praktisk innrettet – vi bruker omtrent all tid til å være ute og fotografere og tar teorien i forbindelse med det praktiske arbeidet med kamera. Oppmerksomheten er først og fremst rettet mot å utvikle din kreativitet og fantasi – og å trene ditt fotografiske blikk. Innimellom fotoøktene blir det god tid til det sosiale og til å nyte gode måltider i flere av Kroatias middelalderbyer. Bli med på å utforske kultur og folkeliv i vakre gamle de vakre gamle byene Split, Zadar, Vodice og Sibenik.

Gateliv, arkitektur, kulturhistorie og natur er viktige stikkord for de motivområdene vi vier spesiell oppmerksomet. Du vil få øve på å fotografere folkeliv og arkitektur i flere av de gamle bydelene vi besøker, og vi vil inspirere deg til å ta bilder som er mer spennende og fortellende enn de du har vært vant til få med hjem fra reiser.

Denne workshopen er en fin anledning for deg som liker å være sosial og ønsker å lære mer om fotografering.

Mer info og påmelding:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2022/5/opplev-k...amera-2023
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop i Kroatia
Fotoworkshop i Kroatia
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop i Kroatia
Fotoworkshop i Kroatia
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop i Kroatia
Fotoworkshop i Kroatia
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu