Er du klar for Fotografiets dager i Horten

Norges største fotofestival går av stabelen allerede i morgen med utstillinger, foredrag, portfoliovisninger, workshops, bruktsalg og mye annet gøy. Det er i samarbeid med Horten Mat & Ølfestival, så du trenger antakelig ikke ta med niste heller.
I år er festivalen hele tre dager, fra fredag 17. til søndag 19. august. Programmet er tett, arrangementene er mange, og det virker som omtrent hele foto-Norge kommer. I tillegg til utstillinger, workshops, foredrag og bruktsalg, er det kino der om kvelden på fredag og lørdag, og det settes opp et autentisk fotostudio i med 1800-talls-teknologi, så du kan få tatt et «gammelt» portrett av deg selv, og sett det bli framkalt i det mobile mørkerommet.

Årets gjennomgangstema er musikkfotografi, og festivalutstiller, May-Irene Aasen, gir oss en tidsreise inn i en annen tid og et unikt innblikk i Norges kanskje mest legendariske rockeband gjennom tidene.
Foto.no tar med seg det meste av det vi har av brukt utstyr som vi skal selge under festivalen på lørdag og søndag. Så hvis du er interessert i noe, eller bare vil slå av en prat, kom gjerne innom. Selv står jeg der hele søndagen.
Det er for mye å gå gjennom alt som skjer her, men alt er nøye beskrevet på festivalens hjemmesider.

Fotografiets dager 2018

Åpningstidene er
Fredag 15.00 - 02.00
Lørdag 11.00 - 02.00
Søndag 11.00 - 17.00
Inngang koster bare 100 kroner pr. dag og barn under 18 år kommer inn gratis.
Foto: Astrid Roberg/Preus museum -
Foto: Astrid Roberg/Preus museum
Juryert utstilling 2017
Foto: Astrid Roberg/Preus museum -
Foto: Astrid Roberg/Preus museum
Foto.no har bruktmarked, 2017
 -
Portrettstudio som på 1800-tallet

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu