Gimbal for profesjonelt arbeid – Zhiyun Crane 4

Crane 4 har blitt lettere, kraftigere fått innebygd lys og en rekke andre større og mindre forbedringer.
Med støtte for de større speilløse kameraene og videokameraene med voksne objektiver, krever det litt styrke å jobbe med en slik gimbal. Crane 4 har blitt litt lettere, samtidig som den har en god håndleddstøtte og et ekstra håndtak for å hjelpe på både balanse, avlastning og alternative grep.

Selv om motoren har blitt sterkere så den kan ta tyngre last og ha jevnere bevegelser, er du helt avhengig av at lasten er balansert skikkelig. Det får du nå hjelp til med lys for hver motor, som indikere balanse eller ubalanse.

Den nye hurtigplata lar deg enkelt velge om du vil filme horisontalt eller vertikalt, og gjør opptak til tiktok og andre mobil-baserte plattformer mye enklere.

Crane 4 har fått en innebygd lys på 10w. Det gir inntil 3200 lux og kan justeres i fargetemperatur fra 2700 til 5500K. Det er ikke nok til å lyse opp noe særlig, men kan brukes til å fylle inn litt for å lette skygger eller gi litt ekstra glød i et ansikt.

Det er støtte for kameraer fra de fleste store produsentene (Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Fujifilm, BlackMagic m.fl.), og du kan nå koble dem til med bluetooth, så du slipper kabelen man gjerne måtte ha tidligere.

Kontrollene kan tilpasses din bruk, og skjermen er nå en berøringsskjerm i farger. Gimbalen er også utstyrt med to porter for følgefokus. Vekta er på 1673g, som er vesentlig lavere enn de 2470 grammene du måtte løfte på med Crane 3s.

Prisen blir 8 799,- kroner.

____________________________________
Her finner du Crane 4 i nettbutikken.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu