Ny done fra DJI, Air 3.

DJI Air 3 plasserer seg mellom Mini og Mavic og er en god oppgradering fra Air 2s. To kameraer og vesentlig lengre flytid er blant forbedringene.
Midt i verste fellesferien lanseres en ny drone som er en vesentlig oppgradering fra forgjengeren, og viser det fortsatt er mye å hente i nye versjoner av slike produkter. Teknologien er ikke like moden som i mer tradisjonelle kameraer.

DJI Air 3
Å lage droner er jo nesten en umulig oppgave. De skal være så lette som mulig, men samtidig har lengst mulig flytid og best mulig kameraer. Det er opplagt at det blir en del kompromisser her, men løsningene blir bedre og bedre, og det ser vi også med Air 3 som har fått både vesentlig lengre flytid og flere kameraer enn forgjengeren, Air 2s.

I tillegg til et kamera med bildevinkel på tilsvarende 24mm, har det kommet et på 70mm. Begge gir 48 megapikslers stillbilder og video i 4K 60P 10 bit og med Log og HLG. Du kan også ta slow motion i 4K med inntil hundre bilder i sekundet og i full HD med inntil 200 bilder i sekundet, melder DJI.

Kameraene er like i oppløsning og kvalitet, så opptak er lette å mikse sammen i etterbehandlingen.

I tillegg til et ekstra kamera, er flytiden økt fra 31 til 46 minutter, altså nesten 50% lengre flytid. Air 3 har også fått flere sensorer (på sidene) og bedre overføringssystem.

Sammenliknet med Mavic 3, får du et tele-kamera mindre og noe lavere foto- og videokvalitet. Til gjengjeld får du en drone med bedre overføringsteknologi, og en som er lettere å bruke.

En praktisk, ny funksjon er at du kan flytte strøm fra ett batteri til et annet. Du tømmer aldri batteriene helt når du flyr, og når det meste er gjort, og du bare skal ha en kort flytur til, er det kanskje bare 10% igjen på hvert av de tre batteriene. Da kan du ta det som er igjen på to av dem og flytte over på det tredje, og ha ett batteri med 30% strøm, som du faktisk kan bruke til noe.

Ryktene sier at levering starter omtrent umiddelbart.
Prisen for dronen med RC-N2-fjernkontroll blir 14 299 kroner. Du kan også få den som Fly More Combo med ekstra batterier, propeller m.m. Da blir prisen 17 499 med N2 og 19 999 med RC 2-fjernkontroll med skjerm.

_______________________________________________
Her finner du dronen i nettbutikken
 -
 -
 -
Air 3 fly More Combo med RC-N2-kontrolleren som du bruker sammen med mobiltelefonen.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu