Tar opp kampen med GoPro

DJI Osmo Action 4 prøver å måle muskler med markedslederen, og ser bedre enn denne på enkelte områder. Men kanskje ikke alle.
Osmo Action 4 skal være et nivå opp fra Action 3, men erstatter den ikke. De skal begge selges side om side. Action 4 får større bildebrikkle på 1/1.3 tommer (opp fra 1/1.7). Det gir høyere bildekvalitet, mindre støy og bedre dynamikkomfang. Kameraet kan ta opp video i 4K 120P 10-bit og med støtte for D-Log.
Det er gjort mer vanntett enn forgjengeren, og kan nå tas ned til 20 meter uten noen ekstra beskyttelse. Det betyr at du kan dykke med det uten å måtte styre med undervannshus. Kameraet har en digital bildestabilisator som kan gi deg rett horisont, uansett hvordan du snur kameaet. Det ser ikke ut som det er noen mekanisk stabilisator i kamearet.

Den større bildebrikken gjør at kameraet bruker noe mer strøm enn tidligere, så du får noe kortere batteritid med det samme batteriet, men vi har ikke fått tall på hvor mye det dreier seg om.

Det er fortsatt GoPro som er markedslederen på action-kameaer, men det er tydelig at de trenger litt konkurranse, og da kan en stor aktør som DJI være nettopp de som tilbyr det. Dette kameraet bør tilby høyere bildekvalitet enn GoPro Hero11, til omtrent samme pris, men uten bildestabilisator. Siden de bruker samme typen feste, kan du benytte det meste av monteringsutstyr om hverandre på begge modellene.

Kameraet kommer i to ulike pakker. Standardpakken, som har fått navnet «Standard Combo» kommer med omtrent det du trenger for å komme i gang – batteri, ett feste noe beskyttelse og ladekabel. Velger du «Action Combo» i stedet, får du med tre batterier, flere hurtigfester, selfiestang og noen småting i tillegg.

Prisen for Standard Combo er 5499, mens du må ut med 6799 for Action combo.

_____________________________________
Her finner du DJI Osmo Action 4 Standard Combo i nettbutikken.
Og her er Action Combo

 -
 -
 -
Standard Combo
 -
Action Combo

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu