Ny fotoklubb startes i Rælingen

Rælingen kunstforening mener at god fotokunst er god kunst, og starter derfor egen fotoklubb.
De siste års utvikling med stadig bedre digitale fotoapparater har medført en enorm interesse for fotografering ut over de vanlige familiebildene, og vi tror derfor at vi nå har grunnlag for å være mange nok også i Rælingen til at vi kan drive en egen fotoklubb.

Vi vil møtes regelmessig for å dyrke fotointeressen vår; enten vi får noen til å lære oss mer om fotografering i lokalet vårt i Sandbekkstua, vi reiser på fotoekskursjoner for å finne spennende motiver, eller vi drar på utstillinger for å lære av andre.

Fotoklubben skal ikke koste noe ekstra i seg selv, men du må være medlem i Rælingen kunstforening, og lærere til kurs må vi spleise på. Vi vil også jobbe med å få til rabattavtaler hos leverandører av utstyr og materiell.

Rælingen kunstforening er en forening med høy aktivitet og mye besøk i utstillingslokalet Sandbekkstua. Fra før har foreningen to datterforeninger; Rælingen viseklubb og RKFs maleklubb, og RKFs fotoklubb vil derfor være med i et godt kulturelt fellesskap der mulighetene til påvirkning mellom ulike kunstarter er stor.

På oppstartmøtet 17. september kl 19:00 i Sandbekkstua vil vi i tillegg til å stifte oss, få et interessant foredrag av naturfotograf og forfatter Tom G. Bengtson: "Med kamera i naturen".
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu