Oslo Kamera Klubb søker etter lokaler

Oslo Kamera Klubbs leiekontrakt går ut ved årsskiftet, og fortsatt leie vil koste oss kr 132.000 i 2004. Vi er derfor på utkikk etter et alternativt lokale.
Vi er på utkikk etter et forsamlingslokale/ næringslokale som vi kan disponere noen helger og alle kvelder i uka (fra kl 18:00 og utover), og hvor det er plass til 50-70 sittende personer, eller ca 110 tettpakka besøkende.

Lokalet må kunne mørklegges, vi må ha vårt AV-utstyr installert der og ha tilgang til noen skap. Takhøyden skal være minimum 3,5m i deler av lokalet. Hvis det ikke er ventilert, så må vi ha anledning til å montere friskluftvifte. Et minikjøkken eller kjøkkenkrok står også på lista, sammen med tilgjengelighet til toalett. Det hadde vært en fordel med to små separate rom i tillegg, som skal brukes til scannerrom og mørkerom til våre medlemmer, men vi kan også se på alternative plasseringer av dette.

Plasseringsmessig bør vi være i gangavstand fra Grünerløkka ved en t-banestasjon/buss. Parkeringsplasser kveldstid vil det også være behov for.

Ta kontakt med Øyvind Dahle: leder@oslokameraklubb.no eller mobil 915 85 640
 -
 -

Foreninger Foreninger:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu