VågåPIXprisen til Radio 1

Lasse Mørkhagen vant Digitalhinderløypes ærespris for sitt bilde ”blå-fisk”, tett fulgt av Fotograf Nils Arne Grutle fra Øvre Smaalenene med sitt bilde ”Gutt-Flat” . 19 deltagere har i 5 dager forbedret sine kunskaper i det digitalemørkerommet betraktelig. Det har også blitt avholdet en uhøytidelig kameratest av alle Nikon sine Coolpix modeller og en Canon D30.
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
Lasse er IT konsulent i Radio 1 og har ansvaret for bilder til radiostasjonens websider. Han har jobbet med Photoshop siden verson 3.0. Kursholdere Vidar Gulliksen, som er reproansvarlig i Se og Hør, og fotograf CF-Wesenberg måtte inn på Lasses maskin under juryeringen for å sjekke ut om det virkelig IKKE var en fisk på orginalopptaket av vinbeholderen.
<p>
Hovedoppgaven til deltagerene på Digitalhinderløype var ”TO ORD”. To tilfeldige ord satt sammen etter en ordlek dannet grunnlaget for oppgaven. Lasse fikk ordene BLÅ og FISK.
<p>
VågåPIXprisen deles ut til den deltager som klarer å løse oppgaven på en fotografisk riktig måte, med overlegen teknikk. Ordene er ment som inspirasjon.
<p>
Flere bilder fra workshopen blir lagt ut senere på her på FOTO.no
<p>
Takk til Interfoto for lån av masse utstyr. Vi kommer tilbake til testen senere.

Se iPIX gruppebilde av deltagerne her
http://foto.no/ipix/
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu