Biofoto Midt-Norge

Medlemsmøte i Biofoto Midt-Norge, tirsdag 30. september, kl. 18.30, Suhmhuset Kalvskinnet i Trondheim.
Hovedbidraget denne gangen kommer fra Tore Wuttudal. Han har kalt bidraget: "Glimt fra en naturfotografs hverdag".

Tore er en av de dyktigste naturfotografene i landsdelen. Han er medlem av Norske Naturfotografer http://www.norskenaturfotografer.com/ og bildene hans kan sees på sidene til bildebyrået Samfoto: http://www.norskenaturfotografer.com/arkiv.asp?id=261. For folk utenfor fotomiljøet er han kanskje mest kjent for boka "Midt-Norge. Vårt Norge" som han lagde sammen med Jon Østeng Hov.

Denne gangen blir det utvidet teknisk kvarter ved Lars Andreas Dybvik. Lars Andreas arbeider med en plakatserie som tematiserer årstidene. Til det har han laget sitt eget hjemmestudio.

Vi får høre mer om "naturbilder i studio". Vi får høre mer om hvordan han med svært enkle midler har laget et hjemmestudio rent praktisk. Et av bildene blir utstilt på Kafé Filter i Ila senere i høst.

Lars Andreas er på jakt etter et godt, fengende navn på prosjektet. Alle med litterære tilbøyeligheter oppfordres til å komme med forslag!

Biofoto MN arrangerte en svært vellykket tur til kulpene nedenfor Hyttfossen i Nidelva i vår. Styret har fått se noen fantastiske bilder derfra og vil gjerne at flere skal få del i dem. Alle som har bilder oppfordres til å sende dem til sekretæren anders.todal.jenssen@svt.ntnu.no seinest 29/9 slik at vi får dem med på møtet. .

Husk våre "høsttema": Ta bilder av våre fire tema: "stein", "sti", "bare blåbær" og "øyet". Deadline: 1. desember. Mer om dette på medlemsmøtet.

Møter i høst: 28/10, 25/11 og 16/12.
John Sandøy - Marihøne
Marihøne
John Sandøy

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu