Vårmesse hos Foto.no – Annerledes og kanskje enda bedre

Til tross for pandemi, nedstengning og ombygging av butikken, blir det vårmesse i år også. Og denne gangen er vi bedre forberedt med kanskje tidenes program.
For et år siden planla vi også vårmesse. For hver dag som gikk, ble det vanskeligere og vanskeligere med et tradisjonelt arrangement. Og da 12. mars kom, måtte vi bare snu oss rundt og gjøre det beste ut av det.

I år er det litt lettere. Nå har vi erfaring fra et par messer, men det er likevel nytt at butikkene er stengt, og antakelig ikke åpner til messa. Vi må derfor gjøre noen nye vendinger for å kunne tilby dere en fullverdig messe.

Vi starter hver dag kl. 10.00 med en gjennomgang av dagens program og kanskje tipser vi om noen spesielt gode tilbud. Deretter går det slag i slag hele dagen.

De viktigste tiltakene vi har gjort er gratis frakt for ordre over 1000 kroner, klikk og hent og at alle arrangementer digitale. For dem som gjerne ville vært til stede på foredrag og workshops er det ikke like gøy å se det på en skjerm, men det har sine fordeler også. Sett bort fra de opplagte smittevernfordelene og komfortfordelene, så kan vi tilby digitalt innhold til hele landet, også til alle som ikke ville hatt mulighet til å komme inn til Oslo. Vi kan også tilby foredragsholdere vi ellers ikke kunne hatt, fordi de er i et annet land eller et annet kontinent. I år kan vi skilte med store, internasjonale navn, som vi ikke ville hatt råd til å hente hit. Du vil med andre ord se mange nye, internasjonale navn på årets program. Vi anbefaler at du melder deg på arrangementene. Det er ikke noe du trenger å gjøre for å få tilgang, men da får du en påminnelse når det begynner.

Opplevelsen for dem som gjerne ville kommet i butikken for å handle blir litt amputert, i og med at vi sannsynligvis ikke kan ha butikken åpen. Det blir derfor ingen leverandørstands, og ingen demomodeller. Hvis du bestiller varer på nett, er du velkommen til å hente dem i butikken når du har fått melding om at varene er klare, eller vi kan sende dem fraktfritt til deg. Men tilbudene blir minst like gode som tidligere, kanskje enda bedre, så det blir mye gøy for alle som ønsker seg noe nytt. Vi har over 400 tilbud som går gjennom uka. Noen spesielle dagstilbud og noen tilbud med begrenset antall, så du bør være tidlig ute.

Arrangementene går fra mandag 15. mars til og med lørdag 20. mars, og tilbudene gjelder i hele messeperioden.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu