Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Utstillingen "Bare bilder"

Utstillingen viser 24 bilder fra Trond M. Skarets 10 siste års produksjon. Temaet er hovedsaklig akt (Fine Art Nudes).
Trond M. Skaret (1962) har fotografert i hele sitt liv. Fra høsten 2009 har aktfoto ved siden av dans utgjort hoveddelen av hans arbeider. Han arbeider både i studio og på lokasjon ute og inne. Det er et utvalg av de ti siste aktive årene han viser på denne utstillingen.

Trond har ingen formell utdannelse i foto, men har deltatt på kurs og workshops i inn og utland fra ung alder. Han har vært medlem av Oslo Kamera Klubb (OKK) siden 1977. Han har i alle år vært en aktiv bidragsyter til det administrative arbeide i klubben og ble i 2000 utnevnt til æresmedlem. Trond har også i mange år vært aktiv i Norsk Selskap For Fotografi (NSFF) og var leder for organisasjonen i perioden 1999-2004.

Trond har de siste årene også vært en aktiv deltaker i fotokonkurranser i inn- og utland. Han er i dag en av Norges mest premierte fotografer gjennom tidene. Fra 2012 til i dag har han bl.a. vunnet mer enn 200 internasjonale gullmedaljer. Konkurransedeltakelsen har gitt ham den nasjonale ærestittelen ENSFF-P (Eksellense platina Norsk Selskap For Fotografi for fremragende nasjonal og internasjonal fotoaktivitet), den nordiske ærestittelen NSMiF/B (Nordisk Stormester i Fotografi – Bronse) utdelt av Nordic Society of Photography og den internasjonale ærestittelen EFIAP/p (Excellence FIAP Platinium) utdelt av Federation International de l’art Photographique.

Trond underviser også i lyssetting og aktfotografi gjennom sine egne workshops. Se hjemmesiden for mer informasjon om dette.
Trond M. Skaret - Nat Shape
Nat Shape
Trond M. Skaret
Trond M. Skaret - Three, but four
Three, but four
Trond M. Skaret
Trond M. Skaret - Helmet Fam0
Helmet Fam0
Trond M. Skaret

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu