Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kristiansand i transformasjon- en by å leve i !

Fotoutstilling og dobbel boklansering av Oddvar Paulsen med "Byen på vranga" og Magne Geir Bøe med "Habitat- en befaring"
To kristiansandsbaserte fotografer, Magne Geir Bøe og Oddvar Paulsen, avholder fotoutstillingen :Kristiansand i Transformasjon - en by å bo i !
med samtidig lansering av 2 fotobøker -"Byen på vranga" og "Habitat-en befaring "
Temaer som områdetransformasjon, levekår og bomiljø er sentrale. Utstillingen vier de to fotografenes arbeid separat, men begge relaterer seg til det overordnede tema. Åpning 23.11.19 kl 13 ved leder Kristiansand Kunsthall, Cecile Nissen.

Oddvar Paulsen: Byen på vranga

Bildene handler om den urbane endringen i kvadraturen i Kristiansand. Paulsen har betraktet og fotografert hva som skjer i en by når noe bygges, rives, venter på at noe kommer og endres. Han reflekterer og undrer seg over historier vi kanskje ikke legger merke til i det daglige. Sentralt i prosjektet er tilstedeværelse i øyeblikket.

Magne Geir Bøe: HABITAT- en befaring

Bildene er fra tre etablerte områder (habitater) i en middelstor norsk by, Kristiansand. Fotografen har lagt vekt på å få fram områdenes egenart. Fotografen har fotografert spor etter menneskene som bor der for å vise den viktige hverdagen.
– Hensikten med prosjektet er at betrakteren for en stund kan leve seg inn i de enkelte bomiljøer og at dette kan skape gjenkjennelse, spørsmål og undring.


Oddvar Paulsen - Kristiansand i transformasjon
Kristiansand i transformasjon
Oddvar Paulsen
Fra ombygging torget Kristiansand
Magne Geir Bøe - Habitat1-studie 1
Habitat1-studie 1
Magne Geir Bøe
Bilde fra en av bydelene, Habitat 1

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu