Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Blott Min Viv

Velkommen til fotoutstilling på galleri Ppalett i Son
Min kone gjennom min linse

David Mackie stiller ut sort/hvit akt fotografier
Ideen bak dette prosjektet startet i utgangspunktet med ønske om på sikt å kunne lage en bok med hans kone som modell i sort/hvit akt fotografier.
Han leter alltid etter interessante urbane eller naturskjønne omgivelser for å kunne komponere sine bilder, med ønske om at modellen skal understreke uttrykket og følelsen i bildet samtidig som hun er i fokus. Helheten komplementeres av skjønnheten i kvinnekroppen, udefinert av klær eller kultur.
David ønsker å levere smakfulle og interessante fotografier av høy kvalitet.

Vernissage: 7 november kl. 12.
Ustilling åpen: Tir-Tor 10-17, Lør 11-18
Galleri: Ppalett, Kolåsveien 53, 1555 Son
Utstillingen står til 31/12

David er født i Skottland i 1959, men har bodd i Norge i hele sitt voksne liv. Tidlig oppdaget han verk av andre fotografer og begynte allerede som seksåring å ta egne bilder. Som ung voksen i Norge fikk han etter hvert muligheten til å utvikle seg som fotograf under opplæring og i tett samarbeid med en annen fotograf mester. Etter hvert ble han en selvstendig næringsdrivende fotograf og jobbet med alt fra bryllup til verdensomspennende oppdrag for reklamebyråer. Han utmerket seg på portrettfotografering og mottok flere priser for dette, blant annet bronsemedaljer i Scandinavian Fame Portrait Exhibition. Mot slutten av 1990-tallet måtte han ufrivillig legge kameraet på hylla. Mange år etter, først høsten 2018 ble fotograferingen gjenopptatt. Da fikk han mulighet til å holde på med det som alltid har opptatt han mest innen fotografering, nemlig sort/hvit akt fotografering, nå med sin kone som modell og samarbeidspartner.

David jobber kontinuerlig for å utvikle sitt eget særpreg og har det siste året mottatt en rekke hederlige omtaler i flere internasjonale konkurranser. Han presenterer nå noen av sine beste fotografier i sin første separatutstilling.

Alle velkommen!
David Mackie - The Steps
The Steps
David Mackie
Et annerledes perspektiv i en travel by.
David Mackie - In The Shallows
In The Shallows
David Mackie
Disig høstmorgen ved sjøen.
David Mackie - Reflection
Reflection
David Mackie
En frisk vårmorgen, med drømmer om sommer og sol.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu