Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

PROSJEKT X

Fotoutstilling av Thea Einarsson
Velkommen til fotoutstillingen PROSJEKT X av Thea Einarsson hos foto.no - fra torsdag 8. oktober til torsdag 29. oktober!

Etter kreative studier og to år som frilanser i Oslo flyttet Thea i 2016 til Australia. Oppholdet varte i 8 måneder og hun reiste helt alene med ett oppdrag om å finne ut hvem hun var som kunstner og hva hennes signatur kunne være. Det ble starten på utstillingen som i dag heter Prosjekt X.

"Tilbake i trygge Oslo kjente jeg at mitt verdensbilde ikke lenger var det samme. Selv om vår hovedstad heldigvis årlig øker i mangfold er Norge fortsatt et nokså blendahvitt land. I tillegg promoteres skjønnhetsidealer som er utilnærmelig for langt over 90% av oss gjennom diverse medier. Sjansen er derfor særdeles høy for at du enten havner i kategorien utilstrekkelig eller blir eksludert på grunnlag av rasisme, seksuell legning, kjønn eller fremmedfrykt.

Som kunstner ser jeg det som mitt ansvar å bidra til integrering og normalisering av det som for enkelte kan virke fremmed. Til og med noe så banalt som fremmedfrykten for ulike hudtoner, hårstruktur eller kroppsfasong. Dermed ble det åpenbart at jeg måtte ut å lete etter modeller på mer utradisjonelle vis. Noen som kunne hjelpe meg å vise det naturlige vakre og unike vi alle er født med og bærer med oss hele livet ved å være nettopp den vi er.

Link til program:
http://www.theaeinarsson.com/prosjekt-x-pgm
SoMe
www.theaeinarsson.com
Instagram: theaeinarsson
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu