Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Femina

Velkommen til fotoutstilling på Galleri Ppalett
I sin andre separatutstilling fortsetter David å dyrke sin lidenskap for sort/hvit akt fotografering. Med kameraet sitt forsøker han å gjenspeile den fascinerende dualismen av sårbar skjønnhet og styrke den nakne kvinne utstråler i møte med sine omgivelser.
“Det finnes knapt noe mer tilfredsstillende enn å skape et bra monokrom fotografi. Nakent og ekte, uten distraksjonen av farge utfordrer det tilskueren til å betrakte det dypere”.

David jobber kontinuerlig for å utvikle sitt eget særpreg og blir stadig hederlig omtalt i internasjonale konkurranser.

Vernissage: 6 november kl.13.00
Åpningstider:Tir.-Tor. 10.00-17.00, Lør.11.00-18.00
Galleri: Ppalett, Kolåsveien 53, 1555 Son
Utstilling: 6-28 November

David er født i Skottland i 1959, men har bodd i Norge i hele sitt voksne liv. Tidlig oppdaget han verk av andre fotografer og begynte allerede som seksåring å ta egne bilder. Som ung voksen i Norge fikk han etter hvert muligheten til å utvikle seg som fotograf under opplæring og i tett samarbeid med en annen fotograf mester. Etter hvert ble han en selvstendig næringsdrivende fotograf og jobbet med alt fra bryllup til verdensomspennende oppdrag for reklamebyråer. Han utmerket seg på portrettfotografering og mottok flere priser for dette, blant annet bronsemedaljer i Scandinavian Fame Portrait Exhibition. Mot slutten av 1990-tallet måtte han ufrivillig legge kameraet på hylla. Mange år etter, først høsten 2018 ble fotograferingen gjenopptatt. Da fikk han mulighet til å holde på med det som alltid har opptatt han mest innen fotografering, nemlig sort/hvit akt fotografering, nå med sin kone som modell og samarbeidspartner.
David Mackie - Longing
Longing
David Mackie
David Mackie - Norwegian Wood
Norwegian Wood
David Mackie
David Mackie - Forgotten Past
Forgotten Past
David Mackie

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu