Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Debut-utstillingen bli åpnet av Morten Krogvold

Lasse Bjørn Rossing stiller ut «Mellom himmel og jord» i Asker. Og det må anses som en fjær i hatten når nestoren blant norske fotografer har tro på dette. Da må vi anta at det er bra saker.
Lasse Bjørn Rossing har fotografert i alle år, og drevet seriøst med det i over 20 år, men ikke hatt noen utstilling før nå. 30. august kommer både han selv og Morten Krogvold for å åpne utstillingen på POP Vinbar i Asker. Der blir den hengende til 28 oktober.

- Gjennom de siste 20 årene har Morten Krogvold betydd veldig mye for meg og min utvikling som fotograf. Jeg har deltatt i alle hans Workshopper (Trinn 1 – 4) på Vågå og hatt jevnlig kontakt med Morten. Han stiller alltid generøst opp med synspunkter og gode råd. Jeg er veldig glad for at han skal åpne utstillingen min, forteller Rossing.

Utstillingen viser bilder fra flere av Lasses pågående prosjekter. Prosjekter som handler om livet, tolket gjennom mennesker og natur som begge betyr mye for han og er en rød tråd i hans temaer. Gjennom sin jobb som bedriftsrådgiver har Lasse brukt fjell og brevandring mye. I tillegg har hans medlemskap i Norske Redningshunder, hvor han har vært hundefører og medlem siden 2012, resultert i fotoprosjektet «Motløse». Et viktig tema han ønsker å gjøre mer for gjennom sine bilder.

Utstillingen åpner 30. august kl. 18.00 og er ellers åpen på torsdager kl. 17-23 og fredag-lørdag kl. 16-24.


Du finner også arrangementet på Facebook
Foto: Lasse Bjørn Rossing -
Foto: Lasse Bjørn Rossing
Foto: Lasse Bjørn Rossing -
Foto: Lasse Bjørn Rossing

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu