Jeg trives best i åpne (kontor)landskap!

Tiden er inne for sommer – og regn... Men etter regn, eller på samme tid om du vil, så kan regnbuen gi oss noe å bryne oss på!
Ofte er regnbuen så stor at det er vanskelig å få med seg hele ved hjelp av en eksponering. Hvis du ikke har prøvd deg med å panorama før – så er det på tide nå. Dette bildet er satt sammen av fem eksponeringer – som jeg har satt sammen i Lightroom. Der finner du en enkel – og automatisk funksjon som hjelper deg. Marker de bildene du ønsker å «sette sammen» - trykk på menyknappen for «photo», da dukker undermenyen opp. Det femte valget sett ovenfra heter «Photo Merge». Velg så «panorama». Så enkelt kan det være å få med seg storslagne landskap. En tips: hold gjerne kamera på høykant – og ta bilder med ca 10% overlapping, slik at sammenføyningene – og resultatet blir best mulig.

Klikk på bildet for å se det i større format.


Redaksjon i Foto.no er uavhengig av butikken og nettbutikken vår, men drives av inntektene derfra. Så hvis du setter pris på nettstedet og tjenestene vi tilbyr, og ønsker å se det videreført og forbedret, er vi svært takknenmlige hvis du vurderer å handle hos oss neste gang du trenger fotoutstyr eller å få laget bilder.
Du finner butikken vår i Barcode, rett ved spor 19 på Oslo S.
Nettbutikken finner du her.

Foto: Roger Brendhagen -
Foto: Roger Brendhagen
Nikon D5 med 24-70mm f/2,8 @24mm, 1/125, f/8, 800 ISO - Panorama satt sammen i Lightroom - av fem eksponeringer.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Gunn P.
Imponerende. Utrolig hvordan du har greid dette. tusen takk
20.7.2018
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu