Touch down!

Denne motivserien har jeg drømt om lenge. Har fotografert rødrev i mange forskjellige situasjoner – men «stupet» har uteblitt: inntil i forrige uke.
Jo mere jeg planlegger desto mer flaks har jeg. Med andre ord: jo mer jeg vet om arten jeg skal fotografere jo større er sjansen for at jeg skal kunne få de bildene jeg ønsker. Jeg har mine faste fotorunder tidlig morgen og sen ettermiddag/kveld, og jeg møter gjerne på de samme dyrene dag etter dag. I et av områdene jeg er i er det også en rødrevfamilie, og på det meste har jeg sett fire rever som jakter på en åker. Jeg satt opp et fotoskjul midt på jordet – og ventet i noen timer – og etterhvert kom reven nærme nok og startet sin jakt på en mus. Han bommet på musen – men jeg fikk en fulltreff på jakten!

En kollasj satt sammen av fem bilderRedaksjon i Foto.no er uavhengig av butikken og nettbutikken vår, men drives av inntektene derfra. Så hvis du setter pris på nettstedet og tjenestene vi tilbyr, og ønsker å se det videreført og forbedret, er vi svært takknenmlige hvis du vurderer å handle hos oss neste gang du trenger fotoutstyr eller å få laget bilder.
Du finner butikken vår i Barcode, rett ved spor 19 på Oslo S.
Nettbutikken finner du her.
Foto: Roger Brendhagen -
Foto: Roger Brendhagen
Nikon D5 med 800/5,6, 1/1000s, f/6,3, 1600 ISO

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Geir F.
Utrolig flott serie, Roger. Dette scenarioet har jeg opplevd mange ganger når jeg har sittet på post i fullmåne på hjortejakt, men aldri "fanget" med kamera. Utrolig flott dynamikk i bildet, fine farger og god skarphet. En godbit utenom det vanlige.
Geir
3.11.2018
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu