Favoritter fra bildekritikken

Ukens favoritt er dagsaktuell i større grad enn fotografen kunne ane da han tok bildet.
Tittelen på dette bildet av SveinM Mortensen er «Tomorrows news», og det er mer talende enn han antakelig kunne forestilt seg, siden vi fortsatt venter på resultatet av presidentvalget i USA, og det ser ut som det kan komme i morgen.

Personlig liker jeg de dagsaktuelle tolkningene man kan legge i bildet. Har Tump falt og havnet i søla? Ser du Trump i stedet for ditt eget speilbilde når du ser ned i vannet? Her er det mange muligheter.

Bildet er én eksponering. Det er ikke en montasje, og er ikke manipulert på annen måte en justering av lys, kontrast osv.

Dette sier SveinM selv om bildet:
Bildet er fra ca 4 år tilbake. Så dette nede i en vannpytt like ved parkeringsplassen der jeg jobber. Går forbi stedet nesten hver dag, og det ligger ofte et eller annet rusk i disse vannpyttene, så kan ikke gå forbi uten å se nedi når det nylig har regnet.
Hvordan Trump havnet der vet jeg ikke, men det lå flere lignende utklipp/utskrifter rundt samme område. Var fjernet når jeg gikk forbi ved arbeidsdagens slutt. Har postet noen forskjellige utgaver av samme bilde, ved flere anledninger, på foto.no.
Passende anledning nå også, vil eg tru.


Bildet er tatt med en Olympus Pen F med et OM 50mm f/1.4.

Klikk her for å se bildet i bildekritikken

Eller gå hit for å se alle de siste bildene som er lagt inn


Husk at du, som medlem på Foto.no, kan få andre medlemmers vurderinger på dine egne bilder ved å laste opp bilder til bildekritikken (bli medlem gratis her).
Foto: SveinM Mortensen -
Foto: SveinM Mortensen
Klikk på bildet for å se det i større versjon.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu