Favoritter fra bildekritikken

Med riktig timing, riktig vinkel og litt fare for egen og kamerautstyrets helse er det utrolig ha man kan få ut av et kjent motiv.
Dagens bilde ble tatt av Igor Kostin for en drøy uke siden. Hele bildet har ett drømmeaktig preg. Ikke bare er det tatt med lang lukkertid for å gi vannet det kjente sløret, men mørket, blåfargen, de spisse fjellene og den truende himmelen bidrar til at dette ser ut som det er tatt ut av en fantasy-fortelling. Eller Senja, som det også kalles.

Dette sier Igor selv om bildet: Dette var første gang jeg var på Senja, og kom til dette stedet som jeg kjente fra en rekke andre fotografier. Jeg var heldig som var alene her denne dagen. Været var i ferd med å bli mye dårligere og jeg hadde ikke mye tid. Men jeg fant en lav vinkel som ikke var brukt så mye tidligere. Det er alltid tilfredsstillende når man kommer hjem med annerledes bilde av et kjent motiv.

Men det var krevende å jobbe der. Jeg sto med lav vinkel i fjæresteinene. Bølgene skylte nesten over kameraet og gjorde steinene jeg sto på såpeglatte. Lyset kom og gikk hele tiden, men ble bra på dette bildet.Klikk her for å se bildet i bildekritikken.

Eller gå hit for å se alle de siste bildene som er lagt inn.

Alle medlemmer på Foto.no kan laste opp bilder og kommentere i bildekritikken. Det koster ingenting å bli medlem
Foto: Igor Kostin - Februarkveld på Senja
Februarkveld på Senja
Foto: Igor Kostin

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu