Favoritter fra bildekritikken

Det går mot vår her hjemme, mens badesesongen allerede har vart en stund i Bangladesh.
Denne ukens bilde er tatt av Espen Rikter-Svendsen, og er fra Bangladesh. Fire flotte kvinner i siste bademote, en til og med med hatt gir et muntert bilde. Det som virkelig gjorde bildet morsomt var mannen ute til høyre som ser ut som han peker på seg selv, som om han ønsker oppmerksomhet, «Hei, se på meg!», mens damene er fullstendig uinteresserte. Jeg synes bildet er flott komponert og med mye munterhet.

Dette sier Espen selv om bildet: Det ble tatt 28. mars i Cox's Bazar i Bangladesh (hvos jeg for tiden bor). Cox's Bazar er landets fremste ferieby og påberoper seg å ha verdens lengste uavbrutte sandstrand, den er helt fantastisk - over 10 mil lang.
Jeg var fascinert over stemningen langs stranden og over den mildt sagt annerledes badekulturen fra hva vi har i Norge. Likevel ser man hvordan de fryder seg over å være i vannet. Damene på bildet syntes nok det var litt spennende at en utlending tok bilde av dem og ble derfor litt fnisete. Alt i alt en god stemning. Jeg syntes også at bildet gjorde seg aller best i svart hvitt, damene trådte tydeligere og mer homogent frem, kanskje.
[Tatt med mitt Nikon Z7 med Nikkor 24-200/4.6-6.3 objektiv (et svært allsidig og hendig reiseobjektiv). Tatt på 200mm, f7.1 1/1250 s.]


Klikk her for å se bildet i bildekritikken.

Eller gå hit for å se alle de siste bildene som er lagt inn.

Alle medlemmer på Foto.no kan laste opp bilder og kommentere i bildekritikken. Det koster ingenting å bli medlem
Foto: Espen Rikter-Svendsen - Badedamer
Badedamer
Foto: Espen Rikter-Svendsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu