Favoritter fra bildekritikken

Et flyktig øyeblikk som sett fra øyekroken
Ukens bilde er tatt av Torstein Hall. En trekkspiller sitter på gata og håper å få nok penger til mat i dag. Dette er ikke et uvanlig syn, men vi pleier å prøve å se en annen vei og gjøre inntrykket av tiggere så kort som mulig. Dette bildet synes jeg illustrerer det på en god måte. Det ser ut som det er tatt fra en buss i fart, og motivet forsvinner like fort som det dukker opp. Den skrå komposisjonen gir også inntrykk av at det har gått fort. Et øyeblikk etter er motivet borte, og vi slipper å tenke på tiggeren mer.

Dette sier Torstein selv om bildet: Fotoet er et ekte snapshot fra en ferie i Roma 2016. Roma er forøvrig en fantastisk by som jeg unner alle å besøke minst en gang i livet. Damen satt på fortauet og spilte der og jeg fyrte rett og slett av kamera. Dessverre ingen spesiell historie bak bildet, den må betrakteren lage selv...

Når jeg satt og så gjennom gamle bilder med DxO PL tidligere denne uka falt øynene mine på dette bildet og at det nok kunne bli veldig fint i S/H. Jeg testet med noen ulike sort-hvit film-emuleringer og falt ned på denne litt røffe utgaven.


Klikk her for å se bildet i bildekritikken.

Eller gå hit for å se alle de siste bildene som er lagt inn.

Alle medlemmer på Foto.no kan laste opp bilder og kommentere i bildekritikken. Det koster ingenting å bli medlem
Foto: Torstein Hall - Trekkspill på gaten
Trekkspill på gaten
Foto: Torstein Hall

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu