Favoritter fra Bildekritikken

En endeløs skog. Hva skjuler seg der inne?
Ukens bilde er tatt av John Bjørklund og heter «Drømmen om endeløse skoger». Og det er nettopp det bildet viser en skog uten ende, satt i et lys som får det hele til å se ut som en drøm. Ikke minst disen ved skogbunnen gir et drømmeaktig utseende.

Det er noe tiltrekkende ved en endeløs skog, samtidig er det noe skremmende. Man kan gå så langt inn i den man ønsker, men er den endeløs, er det ikke så lett å finne veien ut heller.

Dette sier John selv om bildet: Bildet ble tatt på en tur til Dovre og Rondane i fjor høst.
Etter noen gode turer på Dovre og fotografering av Moskus, fant vi ut at vi ville se litt mer av vakre Rondane nasjonalpark.

Rondane nasjonalpark er et utrolig flott stykke Norge, som jeg kan anbefale på det sterkeste, både med og uten fotoapparat!
Dette bildet tok jeg like ved et sted som heter "Solbergs plass" Det var der maleriet vinternatt i Ronane ble malt i sin tid!

Jeg syntes skogen like ved vær vel så spennende, siden trestammene var så rette, og hele skogbunnen var dekket av lysegrønn lav/reinmose (derfor det litt grønne skjæret i fargene)
Jeg satte kameraet på ca 1 sekunds lukker, og tiltet kamera litt oppover i opptaksøyeblikket. Det gir et litt slørete bilde med et drømmeaktik uttrykk synes jeg!

Det er for mange, meg inkludert en besnærende tanke noen ganger, og bare ta beina fatt og vandre innover i en dyp skog.
I tillegg til å føle på skogen ro, er det ofte på slike turer man kommer over både dyr og fugler. Slike turer og stunder burde mange flere unne seg en gang i blant!
Å bare sette seg ned, dypt inne en skog og la drømmene få fritt spillerom, ja det kaller jeg ekte hverdagsluksus!


Klikk her for å se bildet i bildekritikken.

Eller gå hit for å se alle de siste bildene som er lagt inn.

Alle medlemmer på Foto.no kan laste opp bilder og kommentere i bildekritikken. Det koster ingenting å bli medlem
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu