Favoritter fra Bildekritikken

Et selvportrett med gris med tydelige referanser til krigen i Ukraina.
Dagens bilde, tatt av Kristin Bruun, er et selvportrett med en av hennes egne satiretegninger i bakgrunnen. Kristin selv, og tegningen trer tydelig fram mot det helt svarte. Ansiktet hennes signaliserer sorg og fortvilelse, noe som lett kan settes i sammenheng med Putin-grisen på veggen. Jeg synes det er et bilde som uttrykker både hvem hun er og hva hun føler. Det hvite håret og den hvite blusen gir også en sterk kontrast til det svarte, og man kan naturligvis tolke mye symbolikk inn i det også.

Dette sier Kristin selv om bildet: Jeg er gammel satiretegner, og tok frem pennen da "Putler" gikk inn i Ukraina, angivelig for å redde ukrainerne som har kjempet imot hans "redning" siden 2014.
Det hører med til historien at visse konspimiljøer har skrevet mye om meg og en del andre, som angivelige medlemmer av en norsk trollfabrikk, etter putinsk modell. Da tok det ene mediet det andre, kan man si.

Den som er tapet opp på veggen skal være Putler, men jeg traff ikke helt. Det er fra alle satt i videomøter, og man fleipet om å tape fast katten med nok gaffa, for å unngå kattehalene (vi allergikere er misunnelige på).
Klikk her for å se bildet i bildekritikken.

Eller gå hit for å se alle de siste bildene som er lagt inn.

Alle medlemmer på Foto.no kan laste opp bilder og kommentere i bildekritikken. Det koster ingenting å bli medlem
Foto: Kristin Bruun - Sendt på gangen
Sendt på gangen
Foto: Kristin Bruun

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Pål M. S.
Hærlig når folk byr på seg sjøl, uten filter:-)
9.4.2022
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu