Favoritter fra Bildekritikken

Hva gjør disse dresskledde mennene der, og hva skal de med syklene?
Ukens bilde er tatt av prosjektet Down South, bestående av Pål M. Smørvik og Øystein Lie. Her var det noen interessante stilbrudd og tidsbrudd. Hva gjør to dresskledde menn med to gamle Kombi-sykler ved et falleferdig hus? Her må det være noe muffens på gang. Har de syklet dit?

Jeg tror dette er pengeinnkrevere som er for seint ute til å kreve inn utestående, og finner det eneste av verdi som er igjen for å ta det med seg, mens de oppgitt ser på hverandre og innser at dette var en bomtur. Men hva vet jeg. Kanskje er de bare ute på en liten sykkeltur i lunsjpausen og lurer på om de skal gidde å dra tilbake til kontoret.

Dette sier Pål Smørvik om bildet: Bildene er en del av at pågående prosjekt mellom Pål M. Smørvik og Øystein Lie, som er litt av og på. Vi prøver og billedligjøre en del absurde/surrealistiske ideer og tanker som vi har. Gjerne litt malplasserte dresskledde men, som går til oppgavene med stort alvor… Prosjektet er rett og slett en ventil for oss i hverdagen, der mange ting er vel seriøst og alvorspreget.
Her var vi på en gammel gård i Indre Agder, der vi fant remedier av mange slag, og fra forskjellige tidsepoker. Så da var det bare og slå seg løs:-)


Bildet er en i en serie, som du finner i Bildekritikken.

Klikk her for å se bildet i bildekritikken.

Eller gå hit for å se alle de siste bildene som er lagt inn.

Alle medlemmer på Foto.no kan laste opp bilder og kommentere i bildekritikken. Det koster ingenting å bli medlem
Down South - Pål M. Smørvik/Øystein Lie -
Down South - Pål M. Smørvik/Øystein Lie

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu