Favoritter fra Bildekritikken

Et litt mørkere julebilde i denne mørketida.
Jeg hadde egentlig tenkt å finne et tradisjonelt julebilde, men kom over dette, som traff meg hardt. Bildet er tatt av Igor Kostin og heter «Angsten for å ikke lykkes». I juletida er det mange som sliter med angst, ensomhet og annen utenforskap, og dette er derfor også et slags julebilde, om enn ikke av den tradisjonelle typen.

Det fysisk mørke bildet forsterker den beksvarte stemningen med en person i fosterstilling. Sprekkene i klærne og sprekkene i bakgrunnen gjenspeiler sjela hennes på en effektfull måte.

Bildet er mettet med historie, lyssatt på en særdeles illustrerende måte og uten forstyrrende elementer. En avbildning av noe forferdelig, som er gjort på en svært vakker måte.

Dette sier Igor selv om bildet: Det ble «født» etter mine egne opplevelser av en nær venn som sliter. Dette gjør noe med meg og blir dessverre forsterket av desember med all julestress og kanskje feil fokus på pakker og ikke mennesker.. Å lytte de som trenger, ha en god samtale og forstå de - kan være en fin gave. Jeg liker at bildene mine skaper reaksjon, når seere på helt annen måte..


Klikk her for å se bildet i bildekritikken.

Eller gå hit for å se alle de siste bildene som er lagt inn.

Alle medlemmer på Foto.no kan laste opp bilder og kommentere i bildekritikken. Det koster ingenting å bli medlem
Foto: Igor Kostin - Angsten for å ikke lykkes..
Angsten for å ikke lykkes..
Foto: Igor Kostin

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu