Favoritter fra Bildekritikken

En ny type nedbør i denne ukas bilde.
Bildet denne uka er tatt av Ulf Strømme og viser en helt ny type nedbør. I Oslo har vi den senere tid hatt både regn, snø og sludd og mye rart, men denne har vi ikke sett før.

Bildet har farger som sitter fint og med skyene i bakgrunnen får man inntrykk av at de faller fra himmelen, som gir en morsom vri som gir god stemning.

Er dette et stilleben? Det ser ut som paprikaene faller, så kanskje ikke, men har ellers mye til felles med det. Falleben?

Dette sier Ulf selv om bildet: Det er nå enkelt laget, men jeg synes det fungert greit siden paprikaene ble skarpe og fine til formålet. Jeg tok bilde av de foran en grå rullegardin kjøpt på IKEA, med blitzlys. Siden ble de klippet ut og kopiert opp i ulike variasjoner, ville vel bare prøve å fremstille de som en delikat grønnsak. Ser vel i etter tid at mye kunne vært gjort med dette bildet, men har litt idétørke så det var dette jeg kom opp med.
Klikk her for å se bildet i bildekritikken.

Eller gå hit for å se alle de siste bildene som er lagt inn.

Alle medlemmer på Foto.no kan laste opp bilder og kommentere i bildekritikken. Det koster ingenting å bli medlem
Foto: Ulf Strømme -
Foto: Ulf Strømme

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
susanne j.
Hej Erik tænkte med det samme , at det sikkert ville havne her dit fine og kreative billede...ser flot og farverigt ud..Godt stykke arbejde du har lavet . mvh Susanne
6.2.2023
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu