Favoritter fra bildekritikken

En nydelig komposisjon og to personer som kanskje ikke er venner lenger.
Ukas bilde er tatt av SveinM Mortensen og heter «Walk, not talk…». Først og fremst er det en flott komposisjon, der bordene med benker i forgrunnen fanger blikket og leder det mot stien som bøyer seg så fint langs vannet. På stien møter vi de to personene som er i perfekt symmetri med treet i midten.

Disse to personene kan man se for seg at har hatt en krangel og ikke vil gå sammen resten av turen. Eller man kan lage mange andre historier rundt det. Uansett, er det disse to menneskene som gjør bildet interessant, og symmetrien gjør det også vakkert.

Dette sier SveinM selv om bildet: Det er et bilde fra mange år tilbake (august 2014). Var på en liten fotoshoot ved er tilrettelagt utfartsområde/badestrand i Molde. Så dette eldre paret som gikk fram og tilbake på gangveiene, og la merke til at de stort sett gikk med avstand til hverandre, men med samme positur. «Ferdig prata», fikk jeg inntrykk av. Ventet til jeg fikk dem på hver side av treet, og brukte kameraets «dramatic-filter» for om mulig å forsterke en slags «ensomhetsfølelse».Klikk her for å se bildet i bildekritikken.

Eller gå hit for å se alle de siste bildene som er lagt inn.

Alle medlemmer på Foto.no kan laste opp bilder og kommentere i bildekritikken. Det koster ingenting å bli medlem
Foto: SveinM Mortensen - Walk, not talk...
Walk, not talk...
Foto: SveinM Mortensen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu