Fisk og is og landskap

Morten Wanvik viser fram et prosjekt der han fotograferer fisk infrosset i is, kombinert med landskaper. Et ganske originalt prosjekt som har båret frukter.
I serien med lesernes fotoprosjekter presenterer vi i dag Morten Wanvik.

Han har fotografert fisk som han har frosset inn i isblokker.
-I hovedsak har jeg jobbet med temaene Fisk, Is og havlandskap. Jeg har prøvd å lage interessante komposisjoner og bilder som man må studere litt for å se alle detaljene i, derfor består bildene av flere lag, forklarer Morten Wanvik.

Morten har blitt valgt ut til å utsmykke norges største (og nyeste) tråler med blant annet disse bildene, og kommer til Austevoll 7. september. På grunn av størrelsen på båten er det største bildet to meter langt, og det blir totalt 25 blider ombord i båten.

-Prosessen har gått ut på å fryse forskjellig type fisk inn i isblokker. Deretter har disse blokkene med fisk og is blitt fotografert i studio. Bildene har så blitt satt sammen med havlandskap som jeg har fotografert rundt i Norge. Mange av motivene er havhorisonter.
-Det er noe symbolsk å seile mot en horisont, jeg syntes det passet på en slik båt, sier Wanvik

Til daglig er Morten fotograf, men med bakrunn fra presse og media. Dette er ikke hans typiske prosjekt, men han har alltid jobbet med egne uttrykk ved siden av jobben.

Du finner bildene i større versjon hvis du trykker på fanen "Bildevinsning" øverst.

Hvis du ønsker å se bildene i virkeligheten og er i nærheten, vil 18 av dem henge på Galleri Bekkjarvik utover høsten.


Du finner flere bilder på www.mortenwanvik.no


Redaksjon i Foto.no er uavhengig av butikken og nettbutikken vår, men drives av inntektene derfra. Så hvis du setter pris på nettstedet og tjenestene vi tilbyr, og ønsker å se det videreført og forbedret, er vi svært takknenmlige hvis du vurderer å handle hos oss neste gang du trenger fotoutstyr eller å få laget bilder.
Du finner butikken vår i Barcode, rett ved spor 19 på Oslo S.
Nettbutikken finner du her.

 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu